Horoskop Horoskopski znakovi

Bik, Lav, Škorpija i Vodolija 16. aprila osećaće božanski mir tokom punog ružičastog Meseca

devojka-roze

Pun mesec je najsjajniji trenutak lunarnog ciklusa, koji svojom nebeskom svetlošću obasjava vaše najdublje i najmračnije tajne.

Na kraju krajeva, mesec vlada vašom podsvesti i vašim unutrašnjim svetom, zadržavajući se nad delovima vas koje vam je prijatno da istražujete samo noću, kada niko drugi ne gleda.

A kada je mesec u svom najzrelijem i najokruglom stanju, postaje glasniji i žustriji, aktivirajući vašu želju da vičete istinu sa krovova. Međutim, nije svaki pun mesec dužan da uzdrma vaš svet.

A ako ste jedan od horoskopskih znakova na koje će puni ružičasti Mesec u aprilu 2022. najmanje uticati – Bik, Lav, Škorpija i Vodolija – možda vam neće izgledati kao divlje i haotično iskustvo po kojem je toliko poznat.

Svaki pun mesec zrači sopstvenim brendom energije, da tako kažemo. A 16. aprila pun ružičasti Mesec – koji zapravo neće biti ružičast – će porasti u Vagi, horoskopskom znaku za balansiranje (posebno u vašim vezama).

Ovaj kardinalni vazdušni znak se odnosi na prevazilaženje sukoba saradnjom i otvorenošću, jer Vaga samo želi da izjednači stvari. Zbog toga je ovaj pun mesec prelepo vreme za rešavanje nesporazuma sa drugima. Takođe će vam pomoći da razumete šta je pošlo po zlu i da nađete pravdu koju tražite.

Ako ste fiksni znak, ovaj pun mesec možda neće dovesti do većih životnih promena. Međutim, sezona pomračenja je pred vratima i ne zaboravimo da će se pomračenje Sunca 30. aprila održati u Biku, što ima *velike* posledice za fiksne znakove. Za sada, ovaj pun mesec će ih samo pripremiti za putovanje koje se brzo približava. Evo kako:

Bik

Sve razbijate na manje delove.
Ovaj pun mesec vas ohrabruje da se svaki dan računa; da pametno iskoristite svaki trenutak svog vremena.

Dok se uzdiže u vašoj šestoj kući rutine i režima, pokazuje vam kako se navike izgrađuju tokom vremena i treba im isto toliko vremena da se razbiju.

Međutim, uz praksu i marljivost, shvatate da se svaki cilj može postići kada ga razložite u proces korak po korak.

Lav

Razmišljate o finijem utisku i analizirate detalje.
U poslednje vreme možda ćete biti uhvaćeni u romantizam i idealizam. Na kraju krajeva, kada imate viziju savršenstva, lako je videti ono što želite da vidite.

Međutim, dok ovaj pun mesec sija u vašoj trećoj kući komunikacije, on prolazi kroz sanjivu izmaglicu i tera vas da se fokusirate na konkretne činjenice.

Šanse su da bi ovaj pun mesec mogao da iznese neke važne informacije na površinu.

Škorpija

Putujete u svoj svet snova i lečite svoje srce.
Ovaj pun mesec želi da prihvatite odmor i razmišljanje, jer se to dešava u vašoj 12. kući duhovnosti.

Iako može izazvati talas emocija, takođe vam nudi priliku da se oslobodite načina razmišljanja i vezanosti koji više ne služe vašem najvišem ja.

Dajte sebi vremena da upijete svu isceljujuću energiju kojom vas obasipa ovaj pun mesec.

Vodolija

Učite kada da vidite širu sliku u svojim razmišljanjima.
Prirodno je da želite da budete opsednuti detaljima. Međutim, svaka činjenica izvučena iz konteksta može se pogrešno tumačiti.

Dok ovaj pun mesec izlazi u vašoj devetoj kući ekspanzije, ohrabruje vas da napravite korak unazad i uživate u većoj slici.

Šanse su da priča ima mnogo više od onoga što ste ranije mislili i sve može izgledati drugačije kada promenite osvetljenje.

Ovih 5 znakova Zodijaka će u maju 2022. plivati u novcu, stizaće sa svih strana

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

830 Shares
830 Shares
Share via
Copy link