Horoskop

Od 16. februara krupne životne promene za Bika, Lava, Škorpiju i Vodoliju

devojka
Foto: Pixabay

Svaki pun mesec ima svoju magiju, ali uvek postoji taj jedan pun mesec koji sve menja. A ako je vaše sunce ili ascendent u Biku, Lavu, Škorpiji ili Vodoliji, taj poseban pun mesec možda stiže ranije nego što mislite.

Februarski pun mesec (16. februar) će najviše uticati na ove znakove zodijaka, a iskustvo bi moglo da uzdrma svakodnevnicu. Stvari ne mogu ostati kakve što su bile ranije, zato se pripremite da prihvatite promene.

Ovaj pun mesec je podjednako dramatičan koliko i zvuči, jer se dešava dok sunce u Vodoliji i mesec u Lavu formiraju veliki krst sa severnim čvorom u Biku.

U astrologiji, severni čvor simbolizuje vašu krajnju sudbinu i najveći stepen vašeg potencijala u ovom životu.

Tokom ovog punog meseca, možda ćete se osećati kao da ste dostigli tačku preloma. I to bi vas moglo primorati da donesete odluku koja bi mogla imati dugotrajne posledice.

Zakoračite u svoju moć i ne osvrćite se unazad, jer ovaj pun mesec u Lavu želi da učinite hrabar potez svojim srcem. Evo šta treba da znate:

Bik

Ovaj pun mesec mogao bi da dovede do nekih velikih otkrića o vašoj porodici. Dok otkriva dublje istine u vašoj udobnoj četvrtoj kući, shvatate šta vam je potrebno da biste se osećali bezbedno. Međutim, ovaj pun mesec bi vam takođe mogao pokazati kako da izgradite svoje gnezdo, jer ste sposobni da manifestujete život kakav želite.

Lav

Ovaj pun mesec je potpuno u vašem znakui i nemate problema sa tim, jer volite priliku i volite sebe. Dok vam ovaj pun mesec pokazuje na koji ste način odrasli, integrisali ste sve mnoge nove delove sebe koje ste upoznali u poslednje vreme. Nema sumnje da treba da budete ponosni na sebe i na sve što ste postigli.

Škorpija

Vi ste po prirodi tajnovita osoba, ali ovaj pun mesec to menja. On osvetljava vašu 10. kuću reputacije i karijere, pokazujući vam šta vas motiviše da poboljšate svoju strategiju ovih dana. Možda ste čak spremni da obelodanite neki napredak koji ste postigli, pa prihvatite kako je dobar osećaj razgovarati o nečemu za šta ste naporno radili.

Vodolija

Kako se menjate, vaši odnosi su primorani da se razvijaju zajedno sa tim. Ovaj pun mesec vam pokazuje kako se vaše razumevanje ljubavi, posvećenosti i saradnje razvija. Otpuštate sitničavost i pasivno – agresivne tendencije i menjate ih jasnom namerom. Da biste imali vezu kakvu želite, morate biti spremni da postanete i partner kakav želite.

Ljubavni horoskop: Kompatibilnost horoskopskih znakova

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.2K Share
1.2K Share
Share via
Copy link