Ljubimci Magazin

Bolesnog psa u kolicima odveo na njegovo omiljeno mesto – poslednji put (FOTO)

monti 4

Monti je bio desetogodišnji labradudl, koji je uživao u dugim šetnjama širom zemlje sa svojim voljenim vlasnikom Karlosom Freskom.

Ovaj dinamični dvojac mnogo puta do tada penjao se na vrh Pen y Fan u Velsu, pa je Karlos, nakon što je otkrio da je Monti teško bolestan, odlučio da to iskustvo prožive još taj jedan poslednji put.

monti 5

Monti je oboleo od raka koji je rapidno napredovao, a nakon 18-mesečne borbe sa leukemijom pas je uginuo.

Uživao je u svoj gunguli i pažnji dobronamernika koje su sretali na putu do vrha, uprkos tome što je bio slab i umoran. Ljudi sa kojima su se mimoilazili na planini bili su izuzetno ljubazni, ali i podjednako tužni zbog njegovog dezorijentisanog stanja.

monti

– Potpuni stranci nudili su se da mi pomognu u guranju Montija na njegovo poslednje putovanje – mnogi su pustili suzu, jer svi tako snažno volimo svoje male četvoronožne prijatelje. Želeo bih da im se svima zahvalim na podršci, ohrabrenju i iskrenoj brizi za Montija – rekao je Karlos.

monti 1

– Taj mali momak dirnuo je toliko života… Nasmejao je sve sa kojima je došao u kontakt i podsetio kako život ponekad i nije tako loš. Naši mali četvoronožni saputnici nikada nas ne osuđuju, uvek su tu, čekaju vas i pružaju utehu kada stvari ne idu najbolje. Želeo bih da se zahvalim svim divnim ljudima koje smo sreli na brdu, na njihovoj istinskoj ljubaznosti i iskrenom saosećanju – uaključio je Karlos.

monti 2

I nama je jasno da je Monti bio poseban psić… Lepo spavaj “momče”…

Pas na đubrištu pronašao tek rođenu bebu, u zubima je doneo u grad i podario joj život

Čitajte Luftiku na Google vestima

130 Shares
130 Shares
Share via
Copy link