Magazin

Prva se zahvalila Ivanoviću i već spremila zamenu

Ivan Ivanović je u petak uveče uradio svoj poslednji intervju na televiziji Prva, kada je ugostio glumca Žarka Lauševića.

Pred kraj emisije, popularni voditelj je potvrdio glasine da je to njegova pretposlednja emisija na TV Prva i da matičnu televiziju napušta iz ličnih, moralnih razloga.

Menadžment Prve televizije poručuje: „Zahvaljujemo Ivanu Ivanoviću na dosadašnjoj, obostrano uspešnoj saradnji, početkom godine pokreće se veliki novi šou program“.

Kako smo već pomenuli, ekskluzivnim intervjuom sa proslavljenim glumcem Žarkom Lauševićem, voditelj Ivan Ivanović zvanično se oprostio od publike Prve televizije: „Ovo je večeras moj poslednji intervju. Hoću samo da kažem da me niko nije oterao sa Prve, svašta će ljudi da pišu ovih dana. Ova odluka je moja, uglavnom iz razloga moralne prirode“, rekao je između ostalog Ivanović na snimanju emisije i zahvalio se publici koja ga je pratila.

„Uvažavajući lične razloge i poštujući pravo odluke da ne bude više deo tima, menadžment Prve televizije želi da se zahvali Ivanu Ivanoviću na dosadašnjoj saradnji i poželi uspeh u daljim planovima.

Prva je uvek pomerala granice u TV industriji, naročito u domenu zabavnog programa u okviru kojeg je kreiran veliki broj uspešnih emisija, među kojima je i „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Već početkom sledeće godine, Prva televizija pokreće novi šou program koji će ne samo sadržajno i produkciono obeležiti TV sezonu pred nama, već će i podići televizijske standarde u celom regionu“, saopštila je Prva televizija.

Nikola Kojo u jutarnjem programu pokazao koliko je velik i na kojoj je strani barikade

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

179 Shares
179 Shares
Share via
Copy link