Magazin

Prosidba ovog Novosađanina vraća veru u romantiku (VIDEO)

Ohrabrio se, okupio društvo kao podršku i svojoj budućoj supruzi postavio jedno od najvažnijih pitanja u životu. Tokom prosidbe ovaj Novosađanin je izveo performans, kakav će se još dugo prepričavati, a njegovi akteri večno pamtiti.

Često, ali baš često u poslednjih nekoliko dana, nedelja, godina slušamo raznorazne vesti zbog kojih nas je ponekad sramota što živimo u Srbiji. Nedavno je u Beogradu napadnuto romsko dete samo zato što je mahalo srpskom zastavom, ali tu i tamo se dogode i stvari posle kojih možemo samo da se osmehnemo.

Na Facebook stranici „Uživo sa novosadskih ulica” objavljen je video u kom se vidi kako jedan momak prosi devojku. I sve je bilo kako treba da bude: društvo na okupu, on na kolenima i devojka koja rado izgovara ono najvažnije „da” u svom životu. Veselje su kasnije nastavii na Keju.

Uostalom, ovaj momak nam je pokazao i kako treba da se ophodi prema izabranici. Ne kažemo da i vi morate da dovedete muziku kako biste zaprosili damu vašeg života, ali malo manira nije na odmet. Buket cveća i to famozno klečenje nisu toliki bauk kao što mislite, a osmeh na njenoj faci će vam definitivno ulepšati dan. A njemu i život…

Gde zaprositi devojku u Novom Sadu?

331 Shares
331 Shares
Share via
Copy link