Magazin Novi Sad

Na RTV zbog Vučića promenili ime večerašnje emisije

vucic-rtv
Printscreen/Instagram

Aleksandar Vučić biće večeras gost Radio televizije Vojvodine u emisiji „Signali“, a ne u „Sučeljavanju“, kako je predsednik najpre najavio na svom Instagram profilu.

Naravno da lider naprednjaka ne može u emisiju „koja bi trebalo da uspostavlja debatu u kojoj akteri političkog i društvenog života sučeljavaju stavove i nude ideje za bolji život građana“, kako stoji u opisu „Sučeljavanja“ na RTV.

I, ko su ostali gosti – to bi vam sigurno prvo palo na pamet.

Pa, nema ih! Naravno da ih nema, jer Aleksandar Vučić se uvek i jedino može suočavati samo sa sobom ili signalizirati voditelju šta da ga pita.

A kada je neko u studiju sa njim, tu je radi dekora ili prividnog demokratskog razgovora, nikako radi razmene mišljenja ili, ne daj bože, razotkrivanja naprednjačke propagandne vladavine.

Opšte je poznato da predsednik Srbije ne sme da izađe na crtu nikome, niti sme da gostuje u slobodnim medijima, gde rade nezavisni novinari.

Poziv N1 godinama odbija, pa i poslednji na TV duel sa Zdravkom Ponošem, kao što ni Ana Brnabić ne sme da stane ispred Marinike Tepić, piše portal Direktno.

Da je drugačije, Vučić bi večeras gostovao kod Ljubice Gojgić u emisiji „Pravi ugao“, kao što je sinoć bio Zdravko Ponoš, kandidat za predsednika Ujedinjeni za pobedu Srbije, ili što će danas doći profesorka Biljana Stojković, kandidatkinja za predsednika ispred koalicije „Moramo“.

Umesto toga, kod autorke Aleksandre Popović, režimu dražoj od Gojgićke, govoriće o „najvažnijim pitanjima za budućnost Srbije“, pazite sad, u emisiji „SIGNALI“.

Uglavnom, RTV je za večeras promenio ime emisije u kojoj će se vođa pojaviti, što on ili nije znao ili ga baš briga, ipak – on se suočava samo sa sobom.

A to što je naknadno reč o signalima isto nema veze, u skladu je sa Vučićevim delovanjem…

10 godina SNS-a na vlasti prođe, ali Vučićev izlazak na TV duel ne vidosmo

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

7 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap