Magazin

Čaša u glavu bivšem i pesma za prvi ples, prevarena Aleksandra napravila haos na svadbi (VIDEO)

alexandra-starr
Foto:@Alexandra_starr / TikTo

Aleksandra Star, mlada devojka, popularna Tiktokerka i muzičarka, doživela je priču za koju biste rekli – ni u filmovima se ne dešava. Ali, sudeći po njenoj objavi – desila se.

Naime, doživela je šok svog života kada je njen bivši dečko koji ju je varao tokom cele njihove veze rezervisao njen bend za nastup na njegovom venčanju – ne znajući da je ona u njemu.

U video snimku koji je objavila na TikToku, Aleksandra nosi dugačku, svetlucavu crnu haljinu i kaže: „Onaj koji me je prevario rezervisao je moj bend da nastupi na njegovom venčanju – a ne zna da sam ja pevačica.“

Ona je pozvala svoje pratioce tražeći od njih savete kako da se pozabavi situacijom.

Korisnici su Aleksandri dali svoje predloge u komentarima. „Pevaj ‘Before He Cheats’ od Keri Andervud,” napisao je jedan korisnik ove društvene mreže, drugi savetovao da obuče nešto belo, treći da razmisli o mladi i se suzdrži od kvarenja njenog velikog dana jer nije njena krivica što ju je bivši dečko prevario.

Star je odgovorila video snimkom u kojem je navela da je „prestala da bude fina devojka“ i da je želela da upozna ženu sa kojom ju je njen dečko varao dok su bili zajedno.

@alexandra_starr Replying to @tiffanyasimpson ♬ original sound – alexandrastarr

Na dan venčanja svog bivšeg Star je objavila dva video snimka na kojima se vidi kako peva tokom prijema.

Dok mladenci plešu, Star im je okrenuta leđima tako da u početku ne znaju ko je ona.

Ona počinje da peva njihovu pesmu po izboru za njihov prvi ples, međutim, u jednom momentu se okreće prema njima i umesto toga prelazi na pesmu „Before He Cheats” Keri Andervud.

Kada njen bivši shvati ko je ona, on ostaje bez reči i oko njih dvoje se okuplja gomila ljudi. Nakon što je završila pesmu, Aleksandra ga gađa pićem i odjuri sa bine.

TikTokerka je otkrila da je te večeri otpuštena iz benda, a mnogi su na njenom profilu komentarisali da je ovo sve bio reklamni trik za promociju njene nove muzike.

– Ovo je tako fejk, sve izgleda kao nečija kuća ili stan. ‘Nevesta’ nema ni frizuru – istakao je jedan korisnik.

Star nije potvrdila da se radi o triku, umesto toga ona je objavila video snimak nakon venčanja da je prilično sigurna da je mlada zaista žena sa kojom ju je bivši prevario.

Izvor: YourTango

Mladenci iz Srbije šokirali goste: Dok se svatovi vesele, oni piče igrice (VIDEO)

2 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap