Lifestyle

Ljudi koji se bave nekom od ovih 9 profesija najčešće varaju partnere

Na pitanje kako možete prepoznati prevaru u vezi i nevernog partnera gotovo je nemoguće odgovoriti. Ali prema novom australijskom istraživanju, profesija kojom se osoba bavi može da pruži pojedine naznake koje se tiču vernosti.

U istraživanju koje je radila stranica za organizovanje ljubavnih susreta i upoznavanje parova Victoria Milan učestvovalo je 5.650 korisnika ove platforme za upoznavanje.

Studija je pokazala da će osobe koje su pod velikim pritiskom i rade u unosnim poljima finansija će pre biti spremne da varaju svoje partnere.

Osim toga, 21 odsto anketiranih žena (korisnica ove dejting platforme) koje su imale aferu bile su bankarke, brokerke i analitičarke. Drugu najzastupljeniju grupu čine 15 odsto njih koje su istakle da rade u avio-industriji – stjuardese i pilotkinje.

Čak 65 odsto zaposlenih žena je priznalo da spava s kolegom s posla, a 85 odsto priznalo je da nikada ne bi preporučile to.

Kada je reč o preljubnicima, Luen Vord, australijski stručnjak za ljubavne odnose, kaže da postoji nekoliko tipova preljubnika. Najčešća su tri – slučajni preljubnici, jednom i nikad više i serijski preljubnici

Devet profesija koje najviše varaju:

1. Finansije

2. Avio-industrija

3. Zdravstvena nega

4. Biznis

5. Sport

6. Umetnost

7. Rad u noćnim klubovima

8. Pravna industrija

9. Komunikacije

10 znakova da vaš partner ima ljubavnicu

Izvor: Superžena

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share via
Copy link