Magazin Novi Sad

Preuzeto telo Lava koji je skočio sa solitera u Novom Sadu, nije poznato gde će biti sahranjen

zgrada-novi-sad
Foto: S.B. / Večernje Novosti

Telo Lava P.S. (25), danas je preuzeto sa Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu i transportovano za Beograd.

Prema nezvaničnim saznanjima, po telo su došli i preuzeli ga iz jednog pogrebnog preduzeća.

Roditelji, nisu dolazili u Novi Sad, ali su dali saglasnost tom preduzeću da preuzmu i dovezu telo njihovog sina u Beograd. Na kom groblju i kada će biti sahranjen još nije poznato, piše Novosti.

Lav i njegova supruga Martina P.S. (23) su prošlog petka izvršili samoubistvo skokom sa solitera u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, a dan kasnije, u subotu popodne u kući u Petrovaradinu u kojoj su živeli kapo podstanari, pronađena su tela njihovih sinova starih jednu i tri i po godine.

Na telima mališana nije bilo vidljivih povreda i krvi, a sumnja je pala na roditelje da se pre smrtonosnog skoka sa 17. sprata, usmrtili svoju decu.

Pa da posetimo, u petak uveče odjeknula je vest da je mladi par skočio sa 17. sprata u naselju Liman. Nakon što su komšije prijavile jezivu tragediju, policija nije uspela odmah da ih identifikuje, jer kod sebe nisu imali lična dokumenta.

Kada je utvrđeno o kome je reč, pripadnici MUP-a otišli su na adresu prebivališta, a nakon obijanja ulaznih vrata u iznajmljenoj kući na Petrovaradinu nađeno je dvoje dece. Dosadašnjom istragom sumnja se da je ovaj bračni par detaljno isplanirao ubistva, a zatim i samoubistva.

Tela Martine i njihove dece, stare godinu i tri godine koju su navodno otrovali pesticidima, preuzela je njena porodica i oni su sahranjeni na groblju u Bačkom Petrovcu, odakle je rodom.

Prvi toksikološki rezultati obdukcije dece ukazuju na postojanje određenih supstanci koje su mogle dovesti do njihove smrti, ali uprkos tome analize se nastavljaju jer nije utvrđeno da li je namerno ili slučajno prouzrokovana smrt dece. Naime, rade se dodatna ispitivanja koja će potrajati dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti mališana.

Ukleti limanski soliteri: Samoubistva, požari, i zločin koji je potresao Novi Sad pre 12 godina

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link