Srbija

Pretukli ga i ostavili da se 10 sati smrzava u žbunju: Novi detalji monstruznog ubistva u Pančevu

dragomir-jevtic
Foto: Društvene mreže

Dragomir Jevtić iz Starčeva preminuo je na Božić nakon 7 dana borbe za život nakon što su ga u Novogodišnjoj noći u Pančevu, kako se sumnja, pretukli N.G. (19) i A.B. (21), a njegov brat Saša nezvanično je saznao i otkrio za Telegraf detalje ovog monstruoznog zločina.

– Sedeli su u kafani, bila su još četiri mladića u istom lokalu gde i Gile. Tražili su da im plati da piju, on nije želeo. Posle te priče sa njima izašao je iz lokala i oni su izašli za njim. Dakle, bilo ih je četvoro, dvoje su ga tukli, a dvoje gledalo. Kada su ga pretukli odneli su ga i bacili iza zgrade arhiva u žbunje, tada je već Gile bio bez svesti od 23 časa 31. decembra gde je ostavljen da se smrzne sve dok nije pronađen 01. januara u 09.30 časova.

Tada su ga preneli u Pančevačku bolnicu gde su mu ukazali pomoć, ali je bio sav ukočen od promrzlina. Nakon pomoći, poslat je za Beograd u Urgentni centar tamo je hitno operisan, ali su mu šanse bile jako male da preživi, obzirom da mu je mozak oštećen od zadobijenih posledica batina i smrzavanja – rekao je on za Telegraf.

Inače, Dragomir Jevtić sahranjen je 11. januara na Pravoslavnom groblju u Starčevu.

– Gile je bio čovek koji nije imao neprijatelje. Bio je mnogo dobar čovek, omiljen među kolegama i prijateljima. Zašto su ga tukli, ne znamo, kada budemo saznali, svi će znati istog dana. Mrtva usta ne govore. Osobe koje su ga tukle jesu bile mlađe, ali Gile je svima bio prijatelj. Bio je stalan gost u tom lokalu… – dodao je Saša.

Od Dragomira se na društvenim mrežama oprostilo više stotina ljudi, a u komentarima su svi naveli da je bio retko dobar čovek.

Podsetimo, N.G. (19) i A.B. (21) uhapšeni su u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Pančevu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život oštećenog Dragomira Jevtića.

Međutim, on je preminuo 7. januara.

Oni su u noći 31. decembra, na 1. januar, odnosno u Novogodišnjoj noći, u Pančevu u ugostiteljskom objektu “Moja Kafana” fizički napali oštećenog tako što su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, a potom oštećenog koji je bio bez svesti preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen od strane SZHMP Pančevo.

Na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor osumnjičenima N.G. i A.B. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

Imajući u vidu da je oštećeni D.J. preminuo na Božić, odnosno, 7. januara, to je OJT Pančevo donelo naredbu da se izvrši obdukcija preminulog, nakon kog nalaza i mišljenja će OJT Pančevo spise predmeta, uputiti Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, kao stvarno i mesno nadležnom tužilaštvu, na dalju nadležnost i postupanje.

Dragomira su u Novogodišnjoj noći krvnički prebili u kafani u Pančevu, preminuo je na Božić

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link