Beograd Magazin

Brutalno pretukao i opljačkao deku koji jedva hoda uz pomoć štapa

pretucen-deka
Printscreen

Na Fejsbuk stranici „Beograd bez maske“ osvanuo je snimak nadzorne kamere, verovatno sa nekog objekta u blizini, na kome se vidi kako, u sred bela dana, mlađi muškarac napada deku koji se jedva kreće uz pomoć štapa, obara ga na zemlju, tuče ga i otima mu nešto iz jakne, za šta pretpostavljamo da je novčanik. Incident se dogodio u Beogradu, u ulici Petra Kolendića u blizini okretnice Ustanička.

– Gospodin je pre incidenta bio da podigne kredit, najverovatnije da su ga pratili i čekali pravu priliku. Osoba koja ga je pojurila a pre toga pustila da prodje pored nje verovatno saučesnik jer se nije vratio ovim putem više. Policija je brzo reagovala i dalje su u blzini dogadjaja obilaze i traže i svaka im čast na trudu. Nažalost, sve su ucestaliji ovakvi incidenti kao i provale u dvorisša i kuće u ovom kraju. Policija uhvati osumnjičene, ali ih pravosudni sistem pusti na slobodu i jako brzo ponavljaju ista dela. Džabe policija ulaže trud i rad kad ih sud vrati na ulicu – navodi se i na Instagram stranici Moj Beograd.

🥺

Ulica Petra Kolendića, ako prepoznate lopova, prijavite policiji!!!

Posted by Beograd bez maske on Tuesday, October 19, 2021

Pazite na svoje starije, ne dozvolite im da idu sami, pa ni u sred dana po penziju ili kredit, ili da nose veće sume novca. Oni su najčešća meta džeparoša, uličnih pljačkaša, ali i siledžija. Gubitak novca jeste trošak, ali ne dešava se retko da ljudi, naročito stariji i nemoćni, tokom ovakvih napada zadobiju i teže telesne povrede i bude im ugroženo zdravlje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Ostaje nam da se nadamo da će ova osoba koja je bila ustanju da ovako mučki tuče starog čoveka brzo biti pod ključem, a da je stariji gospodin sa snimka dobro i da je prošao bez većih posledica. Dovoljno mu je teško što mu je neko oteo s mukom stečeni novac.

Prepoznajete li lopova? Ušetao u novosadsko dvorište pod video nadzorom i odšetao sa biciklom

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

139 Shares
139 Shares
Share via
Copy link