Srbija Vesti

Zaječarac 4-mesečnu bebu šutnuo u glavu, majku pretukao i vukao po betonu

policija kragujevac
Foto: Aleksandra Petrović/Nova.rs, ilustracija

Zaječarska policija uhapsila je danas (16. jun) meštanina N. B. (41) zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici nanevši svojoj nevenčanoj supruzi Ž. P. (32) teške telesne povrede, saznaje „Blic„.

Prema nezvaničnim informacijama pojedinih medija, policiju su pozvale komšije, koja je odmah izašla na lice mesta i povređenu porodilju odvezla u Urgentni centar s bebom za koju navode da je zadobila udarac u predelu glave.

Nezvanično, Ž. P. je lekarima kazala da je bebu njen nevenčani suprug šutnuo u glavu. Beba je cele noći zadržana u bolnici radi posmatranja, obavljeni su svi potrebni testovi i analize, ali srećom sve je bilo u redu i novorođenče je ujutru pušteno iz bolnice.

Međutim, lekari su videli i da je majka pretučena i obavili potrebna snimanja i analize. Snimak je pokazao da nesrećna žena ima serijski preloma rebara, piše „Kurir“.

Sumnja se da je nasilju prethodila svađa, te da se osumnjičeni posvađao sa svojom nevenčanom suprugom nakon čega je počeo da je tuče. Udarao je po celom telu, žena je pala, on ju je vukao, udarao i u jednom momentu je izvukao na ulicu.

Vukući je tako po asfaltu, odrao joj je celu stranu tela, naneo joj razderotine i sa te strane na koju je vučena polomljena su joj rebra. Po nezvaničnim saznanjima, nevenčani muž je šutnuo njihovu bebu u glavu jer je promašio suprugu.

Osnovno javno tužilaštvo dalo je predlog da se osumnjičenom nasilniku odredi pritvor do 30 dana.

Izvor: Nova

Osumnjičeni za prebijanje žene u NS pozirao sa mitraljezom, ostaje u pritvoru 30 dana

OGLAS

334 Shares
334 Shares
Share via
Copy link