Novi Sad

Osumnjičeni za prebijanje žene u NS pozirao sa mitraljezom, ostaje u pritvoru 30 dana

Amer prebijanje žene
Foto: Instagram / Amer G. / Kurir

Novosadsku javnost je uznemirio snimak brutalnog prebijanja žene, koje se desilo 05. maja u popodnevnim časovima, u Ćirpanovoj ulici u centru grada, u blizini Futoške pijace. Vinovnici ovog incidenta su bili Amer G (23) i njegova nevenčana supruga D.T. (28), a nasilju je prethodila svađa ovog para.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu predložilo je danas da se Ameru G. odredi pritvor u trajanju od 30 dana.

Podsetimo, kada su komšije videle da nasilnik tuče ženu, koja je u tom momentu držala dete u naručju, a neposredno potom pala na beton od siline divljačkih udaraca, momentalno su alarmirali policiju.

Kako je saopšteno iz policijske uprave Novi Sad, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, lišili su slobode Amera G, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Novosadska policija navodi da je osumnjičeni nevenčanoj supruzi naneo lakše telesne povrede.

Njemu je potom određen pritvor u trajanju od 48 sati, a danas se povodom čitavog slučaja oglasilo i Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštenjem za javnost.

Kako se navodi, danas (7. jun) je osumnjičeni A.G. saslušan pred postupajućim zamenikom javnog tužioca, nakon što je bio zadržan u trajanju od 48 sati, a takođe je ispitana i oštećena D.T.

“Tužilaštvo je na osnovu prikupljenih dokaza i sagledavanja činjeničnog stanja, sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu podnelo predlog za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana protiv A. G., na osnovu člana 211. stav 1. tačka 3. Zakonika o krivičnom postupku”, navedeno je u saopštenju.

Novosađanin macolom zatukao suprugu i njene roditelje zbog prijave za nasilje u porodici

OGLAS

89 Shares
Share via
Copy link