Vesti Novi Sad

6 godina zatvora za surovo prebijanja devojke u Kosovskoj ulici u Novom Sadu

Zatvor Srbija
Ilustracija; Foto: Goran Sivac Mondo.ba

Đorđe Lacković (25) iz Klenja kod Bogatića osuđen je u Osnovnom sudu u Novom Sadu zbog prebijanja sada bivše devojke Ivane Filipović (23) iz Banovog Polja kod Bogatića, marta 2019. godine u Novom Sadu.

Njemu je za nasilje u porodici izrečena kazna od godinu i po dana, a za nanošenje teških telesnih povreda pet godina, te mu je izrečena jedinstvena od šest godina zatvora, prenose “Večernje novosti”.

Lackoviću je produžen pritvor sve do upućivanja na izdržavanje zatvorske kazne, a oštećena je upućena na parnicu sa imovinsko-pravnim zahtevom, odnosno sa zahtevom za naknadu štete.

Prema optužnici, on je 12. marta prošle godine u iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu, naneo teške povrede tadašnjoj devojci Ivani.

Devojku je, kako se navodi u optužnici “tukao rukama, šutirao nogama, pekao vrelom peglom, nožem naneo posekotine po nogama”.

– Voleo sam tu devojku, i veoma mi je žao što se sve to dogodilo. Nisam monstrum, kako sam predstavljen u optužnici i medijima, poštujem žene, i nisam nasilnik. Ponovo kažem da mi je žao, razumeo sam optužnicu, ali je ne priznajem jer se događaj nije tako desio. Krivo mi je što se to dogodilo, i da mogu da vratim vreme, sigurno ne bih tako postupio – izjavio je, da podsetimo, na početku suđenja u Osnovnom sudu u Novom Sadu u svoju odbranu Đorđe Lacković.

Ušla je u apoteku i izgovorila samo jednu reč – njen suprug je uveče uhapšen

PARTNERI SAJTA


43 Shares
Share via
Copy link