Magazin

Pevač Zvezda Granda preminuo u 36. godini

jasmin-hasic
Jasmin Hasić Foto: Screenshot/Zvezde Granda Specijal

Jasmin Hasić, nekadašnji učesnik “Zvezda Granda”, preminuo je nakon duge i teške bolesti u 36. godini.

Pevaču je nedavno dijagnostifikovan tumor na bubrezima koji je pre više od tri nedelje operisao u Turskoj, ali je nažalost izgubio bitku, piše Grand Online.

Ova vest potresla je estradu, kao i mnogobrojne fanove koji se od talentovanog momka iz Srebrenika opraštaju dirljivim rečima na društvenim mrežama.

– Ode mlad momak i kolega, neka Bog da snage njegovoj porodici, a njemu rajski mir – napisao je pevač Hako Šljivar, dok se njegova koleginica Lejla Zahirović oprostila porukom.

– Dragi Jaško, ostala sam bez reči, nema stvari da olakša bol i tugu, razočarenje! Ovo je ogroman gubitak, veliki čovek, pevačina, divan suprug, divan otac… Voleću te brate moj zauvek.

Na profilu njegove supruge Jasmine Slanjankić Hasić nižu se poruke podrške i žaljenja zbog ogromnog gubitka koji ih zadesio.

– Suvišna je svaka reč! Tuga i bol je velika, primite moje iskreno saučešće, neka vam Bog da puno snage – glasi poruka koja je osvanula na Fejsbuku.

Podsetimo, pevaču se nakon operacije u Turskoj zdravstveno stanje naglo pogoršalo, zbog čega je njegova porodica sprovela akciju prkljupljanja krvi kojoj su odazvale mnoge Jasminove kolege, prijatelji i poštovaoci.

Tim povodom pevač i njegova supruga oglasili su se na društvenim mrežama i izrazili zahvalnost svima koju su brzom reakcijom učestvovali u ovom humanitarnom gestu.

– Na kraju samo trag naših dela ostaje… Sve ostalo nije važno. Ni novac ni slava. Samo ono što jesmo i što nosimo u sebi. Gklavu gore! Kad život pokaže kandže, ti pokaži borbenost. Milion puta se slomi srce da bi postalo celo. Samo najjači postaju najbolji. A meni…, meni srce k’o kuća, toliko te ljudi voli i ceni…, ni zamisliti ne možeš. Ponosan budi. Možemo mi sve – napisala je pre samo par dana njegova Jasmina sa kojom ima dvoje dece.

Inače, Jasmin je rođen u Srebreniku. Za učešće u „Zvezdama Granda“ prijavio se davne 2013. godine, a ulazak u finale takmičenja i popularnost stekao je 2014.

– Bio sam amater, nisam verovao u sebe. Talenat sam nasledio od oca, on je baš muzikalan. Najbolje mi leži Harisov stil pevanja, imam boju glasa sličnu njegovoj, ali to me ne definiše kao pevača. Pevam dobro pesme i drugih izvođača. Inače, sam vrlo jednostavan momak, koji, sticajem okolnosti, zna da peva dobro. A, svoje slobodno vreme volim provesti s društvom u ribolovu – govorio je svojevremeno Jasmin.

Šta su simptomi raka pankresa, opasne bolesti koja je odnela 4 domaće zvezde

Čitajte Luftiku na Google vestima

116 Shares
116 Shares
Share via
Copy link