Srbija

Posle 9 godina teške borbe preminula Kristina Obradović, očajni otac nema novca ni da je sahrani

kristina-obradovic
Foto: Printscreen

Posle borbe od pet meseci u bolnici, preminula je u 23. godini. Devet godina su trajale njene muke, umrla a nije prohodala.

Kristina Obradović (23), devojka koja se godinama borila da prohoda, preminula je sinoć, saopštio je njen otac koji se iz petnih žila trudio da nađe rešenje za njeno stanje.

– Nema više moje ćerke, moje jedinice, tatine mezimice. Nažalost, posle borbe od pet meseci u bolnici, moja ćerka je preminula u 23. godini. Devet godina su trajale njene muke – oprostio se njen otac, Željko.

Ljudi su mu i velikom broju izjavljivali saučešće, a da je u teškoj materijalnoj situaciji, i da nema mogućnosti da sahrani rođenu ćerku pokazala je objava u kojoj je napisao da neće snositi troškove sahrane.

– Sve troškove oko sahrane moje ćerke uplatiće fondacija Humanost bez granica – napisao je on. Iz ove organizacije takođe su se oglasili i rekli da im je veoma žao zbog smrti devojčice koja se do poslednjeg dana borila.

– Sve nas je potresla vest da je Kristina Obradović preminula u 23. godini. Porodici i posebno ocu Željku, koji se do poslednjeg dana borio za svoju ćerku želimo i ovim putem da izjavimo iskreno saučešće u ime svih nas iz Fondacije – Humanost bez granica. Naša Fondacija će snositi sve troškove sahrane – podvukli su oni.

Izvor: Kurir.rs/Blic/Facebook

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link