Magazin

Skandal na SP: Predsednik fudbalskog saveza ljubio igračicu i hvatao se za međunožje (VIDEO)

predsednik-fss-ljubi-igracicu
Foto: Printscreen

Fudbalerke su prethodno napravile veliki uspeh i postale svetske prvakinje.

Ženska fudbalska reprezentacija Španije pobedila je Englesku sa 1:0 u finalu Svetskog prvenstva i postala je šampion. Gol Olge Karmona Garsije bio je dovoljan za konačni trijumf, mada je Dženi Ermoso penalom mogla da „podeblja“ trijumf.

Promašila ga je, ali se nije našla na stubu srama jer je njen tim svejedno pobedio. Međutim, potpuno neočekivano, Dženi se našla u središtu kontroverze jer ju je posle finala u usta poljubio Luis Rubijales, predsednik Fudbalskog saveza Španije, piše Nova.

Snimak ovog poljupca u usta je momentalno počeo da se širi internetom, a španski mediji su odmah počeli da pišu o razlozima za takav neprimeren gest predsednika na podijumu gde su bili i Đani Infantino, predsednik FIFA, i drugi.

Rubijales je odgovorio uvredama na račun onih koji kritikuju njegov gest.

– Poljubac sa Dženi? Idiota ima svuda. Kad dvoje ljudi pokažu beznačajan znak prisnosti ne možemo da obraćamo pažnju na gluposti. Mi smo šampioni i ja ostajem pri tome – rekao je Rubijales, a prenela Radio Marka.

Ermoso je iz svlačionice u Instagram lajvu prvo rekla da joj se poljubac nije svideo, ali je upitala „šta da se radi“, a kasnije je to prokomentarisala i pred novinarima.

– To je bio potpuno spontani zajednički gest zbog velike radosti koju pruža osvajanje Svetskog prvenstva. Predsednik i ja imamo sjajan odnos, njegovo ponašanje je uvek bilo izvanredno i prirodno se desio gest zahvalnosti i emocije – rekla je Ermoso.

Rubijales je inače obećao da će voditi ceo tim na Ibicu posle osvajanja Mundijala za žene.

Da sve bude još čudnije, na ceremoniji proslave je snimljen i kako se hvata za međunožje, mada nije jasno šta je tačno taj gest značio.

Bivši fudbalski superstar sve bliže zatvoru zbog silovanja, ima 15 dana za žalbu

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link