Beograd Magazin

Devojku u radnji prebila 3 Kineza nakon što je pokušala da zameni milje (FOTO, VIDEO)

Tuča kineska radnja
Foto: Instagram / serbialive_beograd

Kineske prodavnice postale su veliki hit u Srbiji još kad su se pojavile pre više od 15 godina, a svi smo makar nekoliko puta u životu otišli da kupimo neku sitnicu u ovim radnjama ili robnim kućama, iako znamo da uglavnom prodaju robu niskog kvaliteta.

Danas gotovo da ne postoji selo u u našoj zemlji bez kineske prodavnice, dok su u urbanim centrima Kinezi otvorili i velike tržne centre.

S obzirom na nizak životni standard većine građana, mnogima ne preostaje ništa drugo nego da odeću, obuću i sve potrepštine za kuću kupuju upravo u ovakvim radnjama.

Jedna od takvih prodavnica u Srbiji, tačnije u jednom beogradskom prigradskom naselju, postala je poprište nasilnog incidenta, u kojem je jedna devojka navodno završila sa teškim telesnim povredama, nakon što su je kineski radnici napali.

Pokušala da zameni artikal pa dobila batine

Naime, na Instagram stranici serbialive_beograd osvanuo je snimak sa nadzornih kamera koji pokazuje da se incident dogodio juče, 15 novembra.

Na njemu možemo da vidimo trojicu muškaraca koji se fizički obračunavaju sa ženskom osobom unutar prodavnice, koju udaraju i guraju.

Kako stoji u opisu videa, sve je počelo nakon pokušaja devojke da zameni oštećeni artikal koji je kupila u toj radnji.

Navodno se radilo o miljeu za sto u vrednosti od 300 dinara, a ona je kupila i razne druge sitnice u vrednosti od 3.000 dinara.

Devojka morala medicinsku pomoć da potraži u urgentnom centru

Kada je završila sa kupovinom i plaćanjem, shvatila je da je kupljeni artikal neispravan i pokušala je da ga zameni, na šta su zaposleni u prodavnici odgovorili uvredama, ne želeći da joj vrate novac.

Revoltirana, devojka je bacila milje na pult, dodajući da će uzeti jednu jelkicu za auto u vrednosti od 100 dinara kao zamenu. Tada je radnik na kasi počeo da je gura, a pridružila su mu se još dvojica kolega, koji su devojku fizički napali.

Poderana odeća tuča
Foto: Instagram / serbialive_beograd

Kako je dalje navedeno u opisu videa, oduzeli su joj kupljenu kesu sa stvarima, koje su završile razbacane po podu, a navodno su na završetku videa (što nije snimljeno), još dva Kineza skočila na devojku.

Modrice tuča
Foto: Instagram / serbialive_beograd

Devojka je navodno završila sa takvim telesnim povredama da je medicinsku pomoć je morala da potraži u urgentnom centru, gde su joj stavili kragnu, a na fotografijama se vide masnice po vratu i telu, kao i poderana odeća.

Kineski šoping centar
Foto: Instagram / serbialive_beograd

Policija je izvršila uviđaj na licu mesta.

Tradicionalna masovna tuča Kineza u Boru, letelo čega god da su se dohvatili (VIDEO)

149 Shares
149 Shares
Share via
Copy link