uticaj saturna
Horoskopski znakovi Horoskop

Povratak Saturna se događa najviše tri puta u životu – kako utiče na vaš znak

Uticaj Saturna se oseća tek oko 29. i 30. godine života. Ukoliko još uvek niste napunili 30, onda se još uvek niste susreli sa uticajem Saturna.

Povratak označava pozicioniranje planete na isto mesto na kojem je bila dana ili noći kada ste rođeni i svaka od planeta ima taj jedan položaj. Povratak označava završetak ciklusa i početak novog, piše portal Stil.

Povratak Saturna dešava se svakih 27 do 29 godina i kretanje kroz vaš znak traje dve do tri godine, zbog čega imate osećaj da se ceo vaš život menja i to baš onog momenta kada oduvate svećice za vaš 30. rođendan.

To je vreme sazrevanja i Saturn sve oko sebe usporava i dovodi na svoje mesto. Pomaže nam da sagledamo život onakvim kakav on zapravo jeste, a ne onakav kakav bismo mi hteli da bude.

Saturn je surov i neće vas lagati kako biste se osećali bolje. Njegov uticaj će vas voditi i pomoći vam da naučite lekciju koju trebate od života ukoliko ste spremni da radite na tome.

Saturn je tu da uspori stvari, ukaže na ono što treba da se sredi i uradi, ali nije sve tako crno. Stvari postaju bolje onog momenta kada ih preuzmete u svoje ruke.

Sada je vreme da shvatite šta vam je činiti ako želite da budete uspešni.

Zašto su Ovan, Blizanci, Lav, Škorpija i Jarac najveći grešnici Zodijaka

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku