Magazin Svet

Izvela supruga na povocu za vreme policijskog časa: „Samo šetam psa!“

U Kanadi je na snazi policijski čas, a jedna žena pokušala je, na neobičan način, da pronađe „rupu u zakonu“.

Ona je odlučila da ulicama Šerbruka, koji je od Montreala udaljen oko 150 kilometara, na povocu prošeta ni manje ni više nego svog supruga.

Kako je objavila jedna kanadska novinarka na svom nalogu na Tviteru, policajac koji je zaustavio ženu i njenog „ljubimca“ upitao ju je šta to radi, a ona mu je rekla da je to na povocu zapravo njen pas.

Ovim je pokušala da izbegne zabranu kretanja za vreme policijskog časa, jer ta zabrana ne važi za ljude koji moraju da prošetaju svoje kućne ljubimce.

Policajac je izjavio kako je „stekao utisak da ga žena namerno provocira“, i napisao joj kaznu u iznosu od 1.500 kanadskih dolara (oko 970 evra), koliko je predviđeno da se plati u slučaju kršenja policijskog časa.

Ona je, kako prenosi Žendron, rekla da odbija ograničenje njene slobode kretanja zbog zaštite od širenja korona virusa.

Policajcima je najavila da će svako veče za vreme trajanja mere zaključavanja izlaziti na ulicu.

U provinciji Kvebek, u kojoj živi, građani ne smeju napuštati svoj dom u vremenu od 20 do 5 sati ujutro, a ta mera je na snazi još četiri nedelje.

Hit snimak pijanstva! Od sada se kaže oletvao se k’o veverica

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link