Magazin Zabava

Smeh do suza: Neemitovani delovi sa snimanja rekordne “Potere” (VIDEO)

Kviz „Potera“ koji je emitovan u ponedeljak na RTS-u, izazvao je oduševljenje javnosti. Naime, četiri igrača postavila su rekord osvojivši čak 1.080.000 dinara, ali tu nije kraj.

Najlepše od svega jeste što su „opasnog tragača“ nadmudrila trojica studenata i jedan profesor, što je po mnogima vratilo nadu u mlade ljude.

Voditelj kviza Jovan Memedović objavio je neemitovane inserte iz kviza koji će vas nasmejati do suza.

Devetnaestogodišnji studenti Ekonomskog fakulteta Arsenije Arsić i Bojan Milošević, dvadesetjednogodišnji Siniša Vulić student istorije i Darko Vučićević, profesor informatike i tehnike iz Šapca, svojim znanjem su oduševili gledaoce pored malih ekrana.

Trojica mladića i profesor su u zajedničkoj kasi na kraju kviza imali 1.080.000 dinara, a samo je Siniša Vulić odbranio 700.000 dinara kroz igru.

Voditelj Jovan Memedović objavio je na svom Instagram profilu video sa scenama sa snimanja koje nisu emitovane, ali će vas zasigurno nasmejati, prenela je Nova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Memedović (@jovanmemedovic)

Kviz: možete li da pogodite iz kojih slavnih filmova su ovi citati?

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

243 Shares
243 Shares
Share via
Copy link