Magazin

David posvetio život brizi o supruzi koja je u vegetativnom stanju i dokazao da bezuslovna ljubav i dalje postoji

david-supruga
Foto: Printscreen/instagram/brunaedavidamor

Ova priča je brzo postala viralna na društvenim mrežama zbog svoje dirljive prirode. Reč je o Davidu Sezaru, stanovniku Brazila koji je zadnjih nekoliko godina svog života posvetio brizi o svojoj supruzi Bruni de Souzi, koja je u vegetativnom stanju.

Kao rezultat ove situacije, David je ostao nezaposlen i sada traži pomoć preko društvenih mreža kako bi pokrio sve buduće troškove. Priča o ljubavi i hrabrosti ovog čoveka više puta se prenosila na internetu, jer se neumorno bori za dobrobit žene koju toliko obožava, piše Stil.

Ovo je vrsta ljubavi koju svi želimo u našim životima, to je ono čuveno „I u dobru i u zlu“ . Znamo da nije lako pronaći nešto ovako, ali Bruna de Sousa je to sigurno uspela. Upravo u trenutku kada se činilo da se život okrenuo protiv nje, njen muž je bio tu da brine o njoj. Za divljenje je sve što je uradio!

Bila je 2018. godina, jedan uobičajen normalan dan, gledali su zajedno tv kada je odjednom Bruna dobila konvulzije zbog kardiorespiratornog zastoja.

U jednom intervjuu, David, (28) se priseća:

– Za samo tri minuta izgubila je sve vitalne znakove. Otišli ​​smo u bolnicu i posle 25 minuta su uspeli da je reanimiraju, ali je dugo bila bez kiseonika.

Prema Davidu, Bruna je patila od poremećaja koji ne utiče na osnovne funkcije nervnog sistema, ali je sprečava da sagleda svoju okolinu. Drugim rečima, njegova žena je ostala u vegetativnom stanju sa trajnim posledicama.

Bruna je bila hospitalizovana skoro dve godine, a od juna 2019. David je sve vreme posvetio brizi o njoj u sopstvenom domu.

Međutim, budući da je bio nezaposlen, nije mogao da zadovolji sve potrebe svog partnera. I da, i ako je kod kuće, potrebna joj je pomoć specijalista, lekovi, hrana i sve ostalo.

david-supruga-2
Foto: Printscreen/instagram/brunaedavidamor

Istina je da ono što je David zarađivao kao vozač nije bilo dovoljno da pokrije potrebe njegove žene. Iz tog razloga je bio prinuđen da počne da prikuplja sredstva.

Bez obzira što je bilo zaista dosta ljudi koji su se sažalili i uplatili donacije, Brunini troškovi su se stalno povećavali. Sam David je tada priznao:

-Još nismo uspeli da je penzionišemo. Imamo dva advokata volontera koji nam pomažu u tome. Živimo od donacija.

Na sreću, nakon toliko teških trenutaka, još je bilo nade. David je saznao za lečenje u Kanadi zahvaljujući informacijama neurologa.

Ukoliko bi uspeo da dobije pristup, Bruna bi morala da uzima lekove tri godine i kombinuje ih sa fizioterapijom.

Međutim, cena ove opcije bila je oko 19.000 dolara, pa je par morao ponovo da pribegne prikupljanju sredstava putem donacija.

Prošlo je više od pet godina od kada se Bruni i Davidu promenio život iz korena. Putem svog naloga na Instagramu, mladić beleži neke od zajedničkih uspomena koje dele.

Pored toga, on svoje pratioce obaveštava o napretku svoje žene. Bez sumnje, oni ne prolaze kroz laku situaciju, ali ako se nešto može jasno uočiti, to je velika i bezuslovna ljubav koju David pokazuje prema Bruni.

Koliko nas se može pohvaliti da smo dobili toliko odanosti i brige od strane partnera? Budimo iskreni, koliko nas bi bilo spremno da uradi tako nešto za svog partnera?

Oženio se devojkom sa teškim hendikepom, ljubavna priča slavnog glumca vredna je filmskog platna

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
32 Shares
Share via
Copy link