Godišnji horoskop Horoskop

Poslovni horoskop za 2021: Godina ogromne finansijske snage

Kraj godine je nadomak ruke i prilika da sumiramo utiske i postavimo ciljeve za narednu godunu. Astrolozi predviđaju dobru poslovnu klimu u narednoj godini, naročito za one koji se bave privatnim biznisom. Tokom većeg dela 2021. godine planeta Mars će biti ili u Vodoliji ili u Jarcu. Ovo je dobra vest za vaše finansije i sjajna godina za ulaganje u nekretnine.

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2021. godinu, prenosi conopljanews.

OVAN

Ovnovi tokom 2021. godine, ne bi trebalo da imaju neke brige na profesinalnom i finansijskom planu. Jednostavno, ostanite u okviru svog budžeta sa kojim raspolažete, nemojte previše trošiti, uštedite što više možete i rešite eventualne dugove ako ih imate.

Ove 2021. godine vaš profesionalni život čeka veliki napredak i to zahvaljujući planetarnim uticajima na ovu oblast vašeg života.

Skloni ste da neke vaše poslove i projekte nazivate hobijima i to samo zato što vam ne donose brdo novca i to će biti vidljivo ove godine. Možda postoje neke druge stvari uz koje biste radije provodili vreme. Tako će i početak 2021. godine kod vas obeležiti neki osećaj, osećaj da želite da se kroz posao zabavite u životu. Možda vam novac i nije najprimarniji sada, već tražite neke stvari koje vam pružaju neki poseban osećaj, bez obzira da li će vam doneti veliki prihod ili ne. Sedite i razmislite šta je to što jedva čekate da uradite.

Ovnovi su uvek pažljivi kada je novac u pitanju. To vam je tokom godina bila veoma korisna osobina. Ovu 2021. godinu ćete započeti istražujući neka finansijska područja koja su za vas ranije bila velika nepoznanica. Vi ne volite kad je vaš novac u rukama drugih i možda zazirete od same pomisli od ulaganja vašeg novca u neke akcije ili banke. Možda biste mogli da se konsultujete sa nekim finasnijsijskim stručnjakom oko pitanja koja vas muče.

To može pokrenuti vaše razmišljanje da se povežete sa fantastičnim mogućnostima za zaradu novca. Možda se neće isplatiti odmah, ali sada možete postaviti temelje za to. Mnogo ćete sazreti tokom 2021. godine i to će vam se dobro isplatiti. Ta vaša oprezna priroda je i dalje na mestu i ništa je neće poljuljati, ali sada ste ćete biti malo finansijski potkovaniji što se tiče znanja iz ove oblasti. To će biti kvalitet na koji ćete se više oslanjati kako napredujete u godinama koje dolaze.

Kod vas postoji, pored vašeg posla, neki strastveni projekat u koji se već neko vreme bavite ili razmišljate da se upustite u njega. Šta god da je, mart je apsolutno najbolje vreme u 2021. godini da se potpuno potrudite oko toga. Čak i ako to već radite, onda u martu prionite na njega punom parom. Ako treba uzmite par dana godišnjeg i provedite vreme potpuno posvećeni tom projektu. Pažljivo obratite pažnju na to kako se tada osećate a kako se osećate na vašem radnom mestu.

Planeta Uran traži od vas da se neprestano dokazujete u karijeri, dok vam planeta Merkur pomaže u dostignućima i veštinama. Oni od vas koji teže promeni posla naći će dosta načina za to. Ostanite pozitivni i fokusirani na vaš posao, jer vaš vladar Mars mogao bi stvoriti neke povremene prepreke za vaše profesonalne delatnosti. Planeta Saturn će vam pomoći da prevladate sve neizvesnosti u ovom periodu i bezbedni stignete do cilja.

Kao što Venera u Jarcu pomaže u poboljšanju vaših prijateljstava i ljubavnih odnosa, tako isto može uticati na vašu komunikaciju na vašem radnom mestu. Ovo će učiniti mnogo lakšim izvođenje projekata koji su vođeni timskim radom. Verovatno ćete se i bolje slagati sa svojim šefovima tokom početka godine. Ako dobijete neko unapređenje ili povišicu plate u 2021. godini, to će verovatno biti u januaru ili februaru. Pošto je Mars u Vagi od početka godine pa sve do jula, verovatno ćete biti jako zauzeti kada je posao u pitanju. Srećom, tokom ovog perioda ćete verovatno biti i mnogo produktivniji nego što je to obično u toku prve polovine godine. S obzirom na sve ovo, ako ne nađete vremena da se opustite, naći ćete se pod velikim stresom. Zato na ovo obratite posebnu pažnju.

Do jula 2021. mogli biste čak raditi nekoliko različitih projekata odjednom, na vaše veliko zadovoljstvo. Početkom septembra u vaš život može ući neko ko će vam ponuditi zanimljive mogućnosti da na poslu ostvarite neke lepe prihode. Ako vam se svidi pristanite, jer kad radite ono što volite, onda i novac dolazi. To je ono u šta treba da verujete u vašem životu.

Kada Jupiter uđe u znak Lava sredinom jula, vaše finansije će se verovatno promeniti. U zavisnosti od akcije koje budete preduzimali i investicija, ovo može biti i dobro i loše. Zato iskoristite sve svoje talente za svoj napredak ove 2021. godine. Ovo bi mogla biti godina u kojoj vam i vaši hobiji mogu pomoći da zaradite novac. Mudro je da, ako imate sredstava za to, da ove godine uložite u nekretnine.

Tokom godine mogli biste da poboljšate priliv svojih finansijskih sredstava, ali ne previše i ne očekujte neki neočekivani prihod. Možda ćete doći u iskušenje da se prepustite neumerenom trošenju za sopstveno zadovoljstvo, zato budite oprezni sa tim. Skroman život može vas spasiti eventualnih finansijskih nedaća i briga.

Ova 2021. godina nije vreme za rizikovanje u oblasti finansija niti za bilo kakve špekulativne poslove. Ponekad biste mogli osetiti i izvestan pritisak i može vam se činiti da planete rade protiv vas, ali treba da budete mudri i razboriti u takvim trenutcima.

Kako godina bude odmicala, vaša finansijska stabilnost će se poboljšavati. Budite dosta odgovorniji prema svojim finansijama. Ako sklapate neke partnerske ugovore, tada se se obavezujte više od svojih mogućnosti. Ukratko, ostanite čvrsto pri zemlji. Karijera uzima veći značaj kod vas i vi želite da se potrudite oko toga već od početka godine, a neki od vas bi mogli započeti novi posao. Ako dođe do izvesnih promena u ovoj oblasti, verovatno će se to dogoditi od kraja aprila pa do maja 2021. godine, kada možete napraviti neki ugovor ili neki i raskinuti.

Vaši najveći finasijski troškovi mogu da dođu od porodice i domaćinstva. Neki od vas mogu kupiti zemlju ili novo imanje a moguća su dodatna mesečna plaćanja. Srećom, ako budete vredno radili i napravite raspored vaših investicija u februaru pa do početka marta, možete očekivati da će sve ispasti dobro. Od septembra  meseca vaša poslovna partnerstva mogu vam doneti finansijsku korist.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Reklama

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

296 Shares
296 Shares
Share via
Copy link