Horoskop Horoskopski znakovi Mesečni horoskop

Šta na poslovnom planu februar donosi horoskopskim znacima?

horoskop posao
Foto: Shutterstock

Februar počinje punim Mesecom u Lavu, a završava se mladim Mesecom u Ribama. To znači – na početku problemi u poslovnim odnosima, a na kraju – spletkarenje i pojačana intuicija.

Tek ulaskom u treću dekadu meseca situacija kreće da se razvija na pravi način.

Evo šta horoskopskim znacima na poslovnom planu donosi februar:

Ovan

Osećate da se situacija promenila na bolje i sada žurite da što pre postignete ono što ste zacrtali. Žurba i impulsivne odluke u ovom mesecu nisu povoljne po vas, bar ne tokom prve dve dekade. Sačekajte pravi momenat koji je tokom treće dekade februara.

Moguća su češća poslovna putovanja, dosta dogovora, susreta, sastanaka – prave rezultate ćete videti tek krajem februara i u martu mesecu. U prve dve dekade budite obazrivi – poslovno okruženje je naelektrisano, lošiji odnosi sa kolegama i saradnicima.

Bik

Sa nadređenima ćete imati zategnut odnos i lošiju komunikaciju, oscilacije će postojati tokom celog februara. Mnogima od vas je potreban neki vid promene, ali je malo verovatno da je možete ostvariti sada.

Ovaj mesec bi mogao biti početak intenzivnih planova ili vaših akcija usmerenih ka traženju drugog posla.

Blizanci

Vama predstoji promena na poslu. Pojedini preko prijatelja dolaze na visoku poziciju, pojedini menjaju posao, a neki čak menjaju državu.

Svakako mesec koji vam donosi velike promene kao i uspeh i znatno uvećanje finansija.

Rak

Rašičistite nagomilane poslove kako bi vam se otvorila nova vrata.

Tada dolaze na red poslovni projekti gde vi dolazite do izražaja. Uvećanje zarade vam je zagarantovano.

Lav

Veći deo februara je naporan u poslovnom smislu. Bićete zatrpani velikom količinom obaveza, imaćete više puta distrakcije ili probleme u komunikaciji sa saradnicima (ili pak kvarove tehnike i otežanje po papirološkim pitanjima).

Sve to će vas vraćati korak unazad, a i odnosi sa nadređenima mogu biti povremeno napeti. Finansije nestabilne u prvoj polovini meseca.

Devica

Na poslu će tokom februara doći do nekog vida reorganizacije ili većih promena. Moguće je da će vam biti ponuđeno novo radno mesto – dobro razmislite da li ste spremni da ovo prihvatite. Aktivan period je pred vama, onaj koji će vam doneti zahtevnije i odgovornije obaveze, ali će vam istovremeno dati mogućnost da se istaknete i napredujete.

Radno okruženje će biti pod tenzijom, prisutna je žurba i povremeni napeti odnosi sa kolegama i saradnicima. Finansije su nestabilne u prvom delu februara.

Vaga

Ako imate privatni biznis očekujte širenje istog i odmah razmišljajte o novim radnicima.

Vi koji ste na poziciji šefa, može se desiti da uđete u sukob sa kolegema, ali se setite da ste vi odličan diplomata i upotrebite svoju prirodnu moć.

Škorpija

Ovaj nesec vam donosi napredak u karijeri. To donosi i ljubimoru kolega pa budite spremni za ogovaranja.

Vi se ne obazirite na njih, već polako svojim putem do uspeha. Kraj meseca donosi mnogo bolju poslovnu klimu.

Strelac

Jaki troškovi i gubici novca (moguća je čak i krađa) tokom prve dekade meseca. Pokušajte da više povedete računa o svojim finansijama.

Saradnici će vam testirati živce, ali i vi ćete na njih delovati slično pa su moguće povremene „brzopotezne“, kratkotrajne tenzije. Treća dekada februara je odlična po vas.

Jarac

Posao ide svojim sigurnim tokom. Oko 15. februara može doći do zastoja, ali već posle par dana stvari dolaze na svoje mesto. Mesec vam donosi lepu zaradu, vi budite mudri i pametni i ne trošite novac na bespotrebne stvari.

Period je dobar za interesantne susrete, nova poznanstva ali i komunikaciju sa nekim prilično zanimljivim koga upoznajete kroz druženje ili preko društvenih mreža.

Vodolija

Vodite više računa o troškovima koji su vrlo aktivni tokom celog februara. Obazrivo baratajte sa novcem. Takođe, imaćete problem sa organizacijom obaveza i koncentracijom.

Do polovine meseca su moguće veće greške i propusti – fokusirajte se na ono što radite. Informacije koje dolaze do vas mogu biti zbunjujuće, nemojte donositi bitne odluke na konto njih dok ne proverite tačnost i ispravnost.

Ribe

Odličan mesec za promenu posla. Ponuda koja dolazi do vas je odlična. Nemojte se plašiti promena, budite sigurni u sebe. Zvezde za vas spremaju spektalularan mesec gde vam se više poslovnih vrata otvaraju!

Ukoliko žalite za prošlošću, prva polovina meseca može doneti iznenadni susret.

Izvor: Alo.rs

Dnevni horoskop za 3. februar 2023. godine

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

155 Shares
155 Shares
Share via
Copy link