Film

Trejler za poslednji film Nebojše Glogovca (VIDEO)

Svi ljubitelji akcije, brzih vožnji, priča i sudbina sa beogradskog asfalta, potrage za boljim životom i uzvraćenom ljubavi – stigao je ekskluzivni, prvi trejler filma „Južni vetar“ reditelja i scenariste Miloša Avramovića, ujedno i poslednjeg filmskog ostvarenja glumca Nebojše Glogovca.

Scenario, nastao iz pera Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića, inspirisan je autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje i oslikava suštinsku borbu između dobra i zla. Istovremeno, to je poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih, koji su u želji za boljim životom, napravili pogrešan izbor.

„Ovaj scenario je rezultat moje potrebe da na poučan način prenesem mlađim generacijama sve ono što sam kao klinac doživeo i preživeo odrastajući 90-ih godina na ulicama beogradskog naselja Mirijevo, okružen ekstremnim nasiljem i siromaštvom, u svetu bez heroja. Scenario je posvećen mojim preminulim drugovima i drugaricama, a moj junak govori u njihovo ime“, izjavio je Miloš Avramović.

Pored Miloša Bikovića u filmu igraju i Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, kao i gosti iz Bugarske Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.

Ovo uzbudljivo filmsko ostvarenje otvoriće ovogodišnji Festival glumačkih ostvarenja u Nišu, dok je beogradska premijera zakazana za 14. novembar.

Najsjajnija mlada glumačka zvezda ugasila se na najtragičniji način

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

25 Shares
Share via
Copy link