Magazin Srbija

Hit oglas: Traži se šef dvorca na Tari, da voli prirodu i knjige i da nije sa Megatrenda

planinarski dom
Foto: Fejsbuk/Tarweek

Na Fejsbuku je osvanuo zanimljiv poslovni oglas za prave ljubitelje prirode. Vlasnici planinarskog doma „Tarweek“ u potrazi su za osobom ili parom koji bi se posvetio vođenju objekta u letnjoj sezoni. Mesto posla: Predov Krst na Tari.

U oglasu koji je privukao veliku pažnju korisnika ove društvene mreže traži se kreativna osoba ili par između 25 i 35 godina, sa razvijenom empatijom, bez loših navika i jasno izraženom namerom da živi u prirodi minimum od marta do oktobra ove godine.

Pored visokog obrazovanja, decidno isključujući Megatrend, oglašivači traže dobro organizovane, samoinicijativne i načitane osobe koje bi imali zadatak da upravljaju ovim objektom.

oglas
Printscreen

Ali ono što je najzanimjivije u poslu za budućeg radnika, jeste što će biti “šef na dvorac”

“Planiramo da razvijamo još 1-2 projekta u planini pa nam sada treba mala pomoć u vođenju našeg planinarskog doma Tarweek. Treba nam šef na dvorac.”

Kako piše u oglasu, zaduženja su, između ostalog, komunikacija sa gostima i majstorima, naručivanje neophodnih proizvoda za funkcionisanje doma, slanje posteljina na pranje, ali i sprovođenje higijene i pravila u ovom planinskom turističkom objektu.

„Tarweek“ se nalazi na 1.080 metara nadmorske visine u srcu netaknute prirode, na mestu pod nazivom Predov krst, a poželjno bi, po slovu oglasa, bilo da zainteresovani imaju sopstveno vozilo.

Kolika je novčana nadoknada na ovom radnom mestu nije precizno definisano, već se cifra „po dogovoru“ može utvrditi sa vlasnicima.

Otišao u šetnju posle svađe sa ženom. Trebalo mu je 400 kilometara da razbistri glavu

Antonije Kosanović

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


323 Shares
323 Shares
Share via
Copy link