Magazin Srbija

Ena je ogladnela posle izlaska, a njena napomena u porudžbinama oduševila Srbiju

wolt-dostavljac
Ilustracija /Dreamstime

Verovatno se svima dogodilo da nakon višesatnog provoda osete posledice noćnog života zalivenog alkoholom.

Izlazak u grad sa sobom nosi uživanje, ali kada posle burne noći dođu jutarnji sati nema ništa bolje od dobre, čak i loše klope. Obično se tada hvatamo za telefon i brže-bolje poručujemo nešto na brzinu, najčešće picu ili hamburger.

To je uradila i jedna Ena, koja je nasmejala sve korisnike društvenih mreža u Srbiji svojom neposrednošću i iskrenom porukom koju je napisala na porudžini. Pored naručene kaprićoze, krajnje simpatična devojka je na jedinstven način zamolila dostavljače da požure:

– Molim vas što pre mnogo sam gladna i pijana – stoji u poruci.

Korisnike Tvitera je najviše oduševio jedan detalj. Naime, ona je poruku napisala pod napomenom Alergije i dodatno nasmejala ljude.

Smeh je lekovit i nešto što nam u današnje vreme svima treba, a i uvek nedostaje. Možda Ena i nije bila “dovoljno” pijana čim je uspela da potrefi sva slova.

Ako je dostava kasnila razlog za to može biti i romantičan povod. Prošle godine na ulicama Beograda uslikani su dostavljači dve konkurentske firme koje je zbližila ljubav.

Romantični par ljubio se na sred ulice i pokazao da u njihovom slučaju, razloga za žurbu nema. Takođe ih nije doticalo što devojka radi za “Wolt” a dečko za tadašnji “Donesi”. I bili su u pravu, “Donesi” je nestao “bez traga” ali fotografija i danas budi pozitivne i lepe emocije.

Top lista najboljih pica na svetu: Pobednik nije iz Italije!

282 Shares
282 Shares
Share via
Copy link