Balkan Magazin

Mladić iz Kolašina porodio suprugu na putu ka porodilištu i postao supertata od 1. dana

Foto: Printskrin/ Instagarm

Mladi supertata iz Kolašina, Rajko Lakićević, porodio je svoju suprugu u kolima jer beba nije htela da sačeka da stignu u Podgoricu. Ovaj mladić sa samo 24 godine, porodio je svoju dve godine mlađu suprugu. I beba i novopečena majka su sada dobro.

“Dva dana pred termin za porodjaj, oko 22h žena je osjetila jake bolove. Krenuli su iz Kolasina za Podgorica u Bolnicu gdje je žena trebala da se porodi. Bolovi su bili sve jači, bebica je postala nestrpljiva. Tako da se sve odigralo u putu. Taćnije u mjestu Dromira. Maladi Kolasinac 24vorogodisnji Rajko Lakićević porodio je svoju samo dvije godine mlađu suprugu u kolima. Tako je na svijet došla mala Isidora. Zahvaljujući hrabrom tati i beba i mama su dobro”, objavljeno je na društvenim mrežama.

Brojni su komentari na ovaj podvig koji je izveo Rajko, pripadnice ženskog pola su posebno oduševljene. Izdvajamo neke od komentara.

“Koja je metoda za nalaženje ove vrste muškaraca? Čim se supruga oporavi, bilo bi lepo da nam javno ovde obrazloži parametre.😄 Porodici sve najlepše.”

“Napokon jedna lijepa vijest! Bravo za roditelje da su zivi i zdravi sa svojom bebom!”

“To je tata koji od prvog momenta ucestvuje…Najlakse ih je napraviti,ali treba ih odgojiti.Mnogi bi se na mjestu ovog tate onesvijestili.”

Ni tate nisu ostale neme. Mnogi su priznali da bi se onesvestili u ovakvoj situaciji.

“Ti brate moj neka ti daju tu diplomu i pocni da radis i tako su je svi kupili tamo.”

Minin pakao na porođaju ne sme da se dogodi ni jednoj ženi, nikada i nigde

OGLAS

2K Shares
2K Shares
Share via
Copy link