Magazin

Nasilnik unakazio ženu i bebu od batina, dovezao ih na VMA, pa u žbunju čekao tatu

una-kablar-sestra
Foto: Printscreen/Instagram/uki_q

– Nakon što ju je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin – navedeno je na Instagramu, gde je naša poznata tiktokerka Una Kablar iznela detalje stravičnog porodičnog nasilja koje je njena sestra doživela od svog supruga.

Prema njenim rečim, nasilnik je pretučenu ženu dovezao sam ispred VMA, a potom se sakrio kukavički, dok mu nisu došli roditelji.

– Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda – napisala je Una i zamolila sve da podele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca.

– Imamo još puno toga da kažemo ali smo trenutno u šoku.

Podsetimo, naša popularna tiktokerka Una Kablar objavila je na Instagramu da su njena sestra i beba od dva meseca doživeli fizičko nasilje.

Kako tvrdi, nasilje su pretrpeli od strane sestrinog muža, koji je takođe navodno pretio da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ako se razvede od njega.

– Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega – napisala je Una.

Sestra poznate srpske tiktokerke žrtva stravičnog nasilja, muž pretukao nju i bebu (VIDEO)

OGLAS

24 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap