Horoskop Horoskopski znakovi

Popularni ruski astrolog tvrdi da Vagu i Ribe do kraja novembra čekaju važni događaji

pavel-globa
Foto: Screenshot

Pavel Globa je definitivno jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, koji na svom Jutjub kanalu, društvenim mrežama, ali brojnim tamošnjim medijima često daje najrazličitije astro prognoze.

Poslednja prognoza tiče se kratkog perioda pred nama – od 14. novembra do kraja meseca, i tvrdi da će u tom razdoblju dva znaka Zodijaka doživeti neverovatno važne događaje i značajne promene.

Vaga

Vage će od polovine novembra moći da uživaju u ostvarivanju željenih ciljeva i najtananijih snova, za koje su možda sumnjali da će se ikada realizovati. Budite posebno fokusirani na vesti vezane za kreativnost, hobije ili posao – tu vas čeka poseban napredak.

Ipak, vrlo verovatno će vam biti potrebna pomoć kako biste došli do benefita, pa se ne ustručavajte da istu potražite.

Ribe

Od 14. novembra počeo je veoma turbulentan period za vas – čeka vas dve nedelje vrtloga najrazličitijih događaja i neočekivanih vesti. Budite pažljivi u svojim procenama i trudite se da ostenate prisebni.

Najviše vesti i informacija dobićete od kolega ili u poslovnom okruženju, a zvezde vam savetaju da konačno analizirate situaciju i donesete odluku o kojoj već dugo vagate.

Izvor: Blic žena

5 mračnih strana horoskopskog znaka Ribe: Divne su, ali se pazite

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

606 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap