Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 4 znaka 15. maja izgubiće svu kontrolu tokom pomračenja krvavog Meseca u Škorpiji

devojka-mesec

Sezona pomračenja je stigla i spremna je da preuzme kontrolu. Pomračenja Meseca, posebno, imaju tendenciju da poremete vaš svet nešto više od pomračenja Sunca, pa iako pomračenje Sunca u Biku koje se dogodilo 30. aprila možda nije donelo previše neprijatnih promena, „Super krvavi mesec“ – pomračenje Meseca u znaku Škorpije 15. maja 2022. definitivno će biti vreme transformacije za svaki horoskopski znak, a posebno za Bika, Lava, Škorpiju i Vodoliju.

Kao fiksni znaci zodijaka, ova četiri znaka će doživeti potpuno pomračenje Meseca u maju 2022. (poznato kao Krvavi Mesec ili Crveni Mesec) u fundamentalnijim oblastima njihove karte rođenja, zbog čega se efekti ove moćne lunacije odražavaju mnogo više na njih nego na druge.

Pošto fiksni znaci daju prednost udobnosti i stabilnosti, oni imaju tendenciju da se odupru promenama, što može učiniti da se efekti pomračenja osećaju malo više i ometaju ih.

Pomračenje će podstaći ova četiri znaka da olabave stisak nad stvarima nad kojima su održavali ozbiljnu kontrolu već neko vreme.

Bik

Mnogo ste razmišljali o identitetu i kako se prikazujete u svetu od pomračenja Sunca u Biku 30. aprila, a ovo pomračenje Meseca će verovatno ponuditi neki dubok uvid u ono što ćete možda morati da obavite da biste se zaista kretali napred.

Sa pomračenjem Meseca 15. maja koje se dešava u vašoj sedmoj kući veza i partnerstava, to će vas navesti da razmislite o tome šta bi možda trebalo da oslobodite u svojim vezama sa drugima. Da li postoji način razmišljanja oko partnerstva koji vas sputava, ili možda strah od puštanja osobe koju ste prerasli?

Šta god da vam ovo pomračenje donese sigurno će biti povezano sa ovim temama, pa budite sigurni da obratite veliku pažnju na to kako se osećate dok ste u društvu drugih tokom ovog vremena. Sjajan je trenutak da razmislite o tome kako se ljudi koje držite oko sebe usklađuju sa onim ko ste vi kao pojedinac.

Lav

15. maja, pomračenje Meseca u Škorpiji će podstaći oslobađanje i završetak vaše četvrte kuće doma i porodice, što će vas navesti da razmislite o tome kako možete da se oslobodite bola iz detinjstva ili kućnog načina života koji ste jednostavno prerasli.

Bez obzira na to da li se selite ili je vaš odnos sa porodicom teška tema, definitivno ćete primetiti potrebu da olabavite stisak i želju za kontrolom u ovoj oblasti. Niste veliki obožavatelj promena koje su naizgled van vaše kontrole, ali takođe već dugo žudite za nečim novim i drugačijim u svom životu.

Ovo pomračenje će se sigurno uskladiti sa oslobađanjem od onoga što vas je sputavalo, tako da možete da krenete napred sa novim prilikama koje vam dolaze u karijeri.

Škorpija

Ovo pomračenje će vas verovatno najviše pogoditi, ali je već dugo očekivano. Imate tendenciju da se u velikoj meri oslanjate na samokontrolu i privatnost kada je u pitanju vaš identitet, ali to vas dovodi do problema da uspostavite duboke, intimne veze – nešto na šta ćete definitivno biti pozvani da usmerite svoju energiju ove godine.

Ovo pomračenje Meseca koje se dešava u vašoj prvoj kući od vas traži da se oslobodite bola sa kojim ste se tako dugo identifikovali, jer zaslužujete utehu, mir i zadovoljstvo. Pronašli ste dosta snage u prevazilaženju poteškoća, ali one vas ne definišu.

Dozvolite ovom pomračenju Meseca da vam pomogne da oslobodite delove sebe koje ste prerasli, tako da ih ne nosite u svojim odnosima.

Vodolija

15. maja, pomračenje Meseca u Škorpiji će osvetliti vašu 10. kuću karijere i imidža u javnosti, tražeći da se malo oslobodite ili opustite u svom profesionalnom svetu.

Postoji nešto čega ste se držali ovde, bilo da se radi o ulozi na vašem radnom mestu, strahu da ćete biti viđeni ili priznati, ili jednostavno prihvatanju promene u profesionalnom smeru, a sada je vreme da olabavite svoj stisak i dozvolite da ove promene potraju.

Imate tendenciju da ostanete u situacijama koje vam donose strukturu i stabilnost, ali vam na kraju ne služe, a sada je vreme da prihvatite promene za koje znate da su dugo očekivane.

Zaslužujete karijeru koja vas duboko ispunjava – ne bi trebalo da se smirujete.

3 horoskopska znaka koja se samo pretvaraju da im je stalo da vas, a nije ni najmanje

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

450 Shares
450 Shares
Share via
Copy link