Beograd Magazin

Skuterista „izradio“ policajca forom iz crtaća u GTA jurnjavi po beogradskim blokovima (VIDEO)

Policijska potera
Foto: Screenshot / Instagram / blok_po_blok

Stanovnici beogradskog bloka 23 bili su svedoci prave policijske potere, koja se može videti u američkim filmovima ili kompjuterskim igrama iz GTA serijala.

Na snimku, koji su objavile Instagram stranice blok_po_blok i serbialive_beograd, možemo videti momka na skuteru, koji juri velikom brzinom uskom asfaltnom stazom, dok ga u stopu prati policajac na motoru.

U sceni u kojoj sve puca od adrenalina, ali i od koje podilazi jeza, direktno su bili ugroženi stanovnici kvarta koji su se tu zatekli, među kojima je bilo i male dece.

Skuterista, a posebno policajac koji ga juri, direktno su ugrozili živote prisutnih, jer su prošli tek nekoliko centimetara od njih, koji su srećom imali vremena da se sklone, verovatno samo zahvaljujući tome što je policajac uključio zvučnu i svetlosnu signalizaciju.

Kako je autor snimka dobro zaključio, policajac je mogao bez problema mogao da javi patroli da presretne izgrednika, a ne da ga prati u ovakvoj vratolomnoj vožnji, jureći usred bloka, milimetrima udaljen od dece i roditelja.

Kako se vidi u nastavku videa, taman kada ga je policajac zatvorio i sustigao, skuterista je zakočio, promenio smer, dodao gas i nestao u prolazu okolnih zgrada, dobro „izradivši“ pripadnika reda i zakona veštim manevrom, kao iz crtanog filma.

Čini se da je policajcu trebala čitava večnost da okrene svoj motor i nastavi poteru, iako je sve trajalo samo nekoliko sekundi.

Nadamo se da ga je na kraju sustigao, ali i da će ubuduće imati više obzira i bolje proceniti situaciju tokom vršenja dužnosti, bez ugrožavanja života nedužnih građana.

Ne zna se ko je veći majstor, Novosađanin koji vozi u suprotnom smeru ili policija koja ga juri u rikverc

137 Shares
137 Shares
Share via
Copy link