Novi Sad

Poklanjamo kurseve programiranja samohranim roditeljima

Škola programiranja SmartInIT i Luftika će tokom 2019. pokrenuti niz akcija koje će pomoći običnim ljudima da podignu kvalitet života. Januar je rezervisan za kurseve programiranja koje namenjujemo samohranim roditeljima. Jedan samohrani roditelj će dobiti besplatan kurs iz Osnova programiranja u SmartInIT kompaniji u Novom Sadu. Radi se o kursu čiji polaznici, u zavisnosti od rezultata, mogu da započnu karijeru programera u IT kompanijama. Zato, ako znate nekog samohranog roditelja iz Novog Sada koji je spreman da kontinuirano radi, uči i napreduje, prosledite mu ovaj tekst. I požurite, jer kursevi počinju 14. januara.

Učesnici konkursa za samohrane roditelje šalju svoju mini-biografiju na [email protected].

Ako ne učestvujete u konkursu, već želite da naučite Osnove programiranja, možete se prijaviti na https://smartinit.net/ i cena kursa je 250 evra. Takođe,  isti ovaj kurs u online verziji, možete kupiti na https://kurseviprogramiranja.com/ po akcijskoj ceni od 199 evra.

Zainteresovani samohrani roditelji treba da pošalju mini-biografiju na [email protected]

Posebni uslovi neophodni za apliciranje na ovaj besplatan kurs programiranja ne postoje. Cilj je pokloniti samohranim roditeljima mogućnost za dodatno obrazovanje, učenje i napredovanje u IT sektoru. Poklon kurs programiranja traje tri meseca i tiče se osnova programiranja. Najbolji polaznik po završetku kursa dobija gratis neki od narednih kurseva koje nudi škola programiranja SmartInIT, u saradnji sa kojom organizujemo ovu akciju.

poklon-kursevi-programiranja

Za one koji tek ulaze u IT svet pripremljen je kurs Osnove programiranja, a tu su i kursevi Napredno programiranje, Testiranje softvera, Android programiranje, Mašinsko učenje i čak dva kursa iz oblasti Web programiranja. Po završetku kursa učesnici imaju šansu za zapošljavanje u IT kompaniji u kojoj žele.

Kursevi iz Osnova programiranja  će se održavati u Novom Sadu u ulici Laze Nančića br.7, ponedeljkom i sredom od 17:00h do 18:30h. Po završetku kursa polaznici polažu test i dobijaju sertifikat. Više o kursevima možete pogledati na  https://smartinit.net/.

Još jedna prednost ovih kurseva jeste novonastala platforma PanonIT kompanije, osnivača SmartInIT škole programiranja, koja se koncentriše na online kurseve programiranja na našem jeziku https://kurseviprogramiranja.com/ . To znači da mogućnost učenja programiranja više nije prepreka jer možete da učite sa kog god mesta poželite.

Radi se kursu Osnove programiranja, čija cena je 250 €

PanonIT – „Jednostavna rešenja kompleksnih problema“

PanonIT je novosadska kompanija sa decenijskim iskustvom koja broji preko 150 zaposlenih. Specijalizovani su za razvoj softverskih proizvoda, proizvodnju elektronskih uređaja na bazi mikrokontrolera i softverskih rešenja zasnovanih na veštačkoj inteligenciji.  Pored sopstvenih proizvoda, PanonIT nudi i outsourcing usluge drugim kompanijama, kao i kompletnu izradu softverskih rešenja za svoje klijente.

Lekcije, zadatke kao i kompletan program kurseva kreiraju profesori sa tehničkih fakulteta u saradnji sa IT inženjerima i ekspertima iz prakse. Upravo ovaj spoj tehničke ekspertize i pedagoškog pristupa osigurava visok kvalitet kurseva koje nudi SmartInIT škola programiranja.

Kako zaraditi novac preko interneta?

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.2K Shares
1.2K Shares
Share via
Copy link