Poznati Vesti

Siniši Mihajloviću pogoršano stanje, fudbaler u bolnici, porodica se ne oglašava

siniša mihajlović
Foto: Printscreen

Fudbaler Siniša Mihajlović krajem marta objavio je kako ponovo treba da se podvrgne lečenju kako bi izbegao pogoršanje stanja. Proslavljeni fudbaler i trener od 2019. godine bori se sa leukemijom, a ljubitelji fudbala zabrinuti su nakon što je italijanski novinar Kliment Mimun, navijač Lacija, na Tviteru objavio poruku “Napred, Siniša”.

Vesti koje stižu iz Italije kažu da se njegovo stanje pogoršalo, piše Sportal.rs.

– Siniša je u bolnici, svestan, budan. Nije u komi kao što neki objavljuju, niti je bio u komi. Danas je čak bolje nego juče, prekjuče i nakjuče, ali je i dalje u Božjim rukama, ovako nešto navodi većina njegovih prijatelja sa kojima je pomenuti portal stupio u kontakt.

– Može da živi još 10 dana, a može i 30 godina. Takva je bolest. On je toga svestan, toga je svesna i njegova porodica, rekao nam je Sinišin bliski prijatelj i trener.

Portal takođe saznaje da je bivši fudbaler i trener i dalje u bolnici, da je svestan teške situacije, čak i uplakan zbog porodice. Porodica, za sada, razumljivo, ne odgovara na poruke.

Podsetimo, Siniši Mihajloviću je u leto 2019. ustanovljena leukemija. Prvi talas opake bolesti je izgurao uz terapije u bolnici. Vratio se na teren kao veliki borac i pobednik, a vratio se i pobedama u fudbalu. Pre desetak dana mu se opet pogoršalo stanje.

Izvor: Sportal.rs

Siniša Mihajlović: U ratu ratuju bogati sa bogatima, a umiru siromašni

Čitajte Luftiku na Google vestima

186 Shares
186 Shares
Share via
Copy link