Srbija

Tragedija kod Negotina: Poginuo mladi par, devojka bila u 7. mesecu trudnoće

andrea-sveta-negotin-saobracajka
FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

U strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u negotinskom selu Kobišnica, poginuli su mladi par Andrea M.R. (17) koja je bila u sedmom mesecu trudnoće i njen nevenčani suprug Sveta S. (19), a sada se za Kurir oglasila i rođaka.

Oko 21 sat sinoć, da podsetimo, njihov automobil je sleteo sa puta. Hitna pomoć je odmah stigla, kao i policija.

Mlada trudnica je preminula na licu mesta, dok je Sveta podlegao povredama u bolnici uprkos teškoj borbi lekara da mu spasu život.

Po priči njihove rođake za Kurir, njih dvoje su išli zajedno u Osnovnu školu, i još tada su se zavoleli.

– Bili su nerazdvojni, družili se, a zvanično su počeli da se zabavljaju pre četiri godine. Radovali su se bebi neopisivo. Andrea je iz obližnjeg sela. Do nedavno je radila u kafiću. Ona je za sobom ostavila mlađu sestru i roditelje. Njih dvoje su juče bili kod njenih i vraćali su se kući – kaže nam rođaka.

Svetu život nije mazio. On je živeo u hraniteljskoj porodici u Kobišnici.

-Srećom, ljudi koji su bili hranitelji Svete su divni. Oni imaju stan u Negotinu i sada žive tamo. Kuću u Kobišnici ostavili su Sveti i on je sa Andrejom u njoj živeo. Ogromna, neopisiva tuga. Voleli su se i slagali kao niko u selu. Sveta je radio gde god bi našao posao, sekao drva, pomagao u poljskim radovima, svuda je išao gde god bi mogao da zaradi koji dinar. Bio je zaista vredan, a ljubav i očekivanje bebe su ga još više podsticali da ide u nadnice – kaže nam rođaka.

Po njenim rečima, selo je zavijeno u crno. Andreja je bila lepa, kaže rođaka, kao anđeo a tako se i ponašala. Svi su u šoku, neverici, neopisivoj tuzi za izgubljenim mladim životima i još nerođenom bebom.

Poznat identitet poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Siriga

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link