Srbija Vesti

3-godišnjak sa neograđenog igrališta istrčao na put i poginuo na licu mesta kada je naleteo maloletnik u BMW-u

igraliste pecinci
Mesto nesreće, foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Policija u sremskom selu Pećinci uhapsila je 17-godišnjeg mladića zbog sumnje da je automobilom usmrtio trogodišnjeg Damira Jovanovića. Kako saznaje portal Nova, nesreća se dogodila u Kupinovu, a porodica mališana ne može da dođe sebi posle tragedije koja ih je zadesila.

Nesreća se dogodila sinoć (5. jun), kada je osumnjičeni upravljajući automobilom „BMV“ udario troipogodišnje dete, koje je preminulo.

Teča stradalog dečaka u razgovoru za portal Nova.rs objašnjava kako je došlo do tragedije.

– Mali se igrao na igralištu koje nije obezbeđeno, bio je sa ocem i tetkom i u jednom momentu je izleteo, imao je tako naviku da uradi nešto nepredviđeno. U momentu kada je momak naleteo na njega, vozio je malo brže i nije ga uočio, zaustavio se nakon što ga je udario. Otac i majka žive u Minhenu, a mali je rođen u Nemačkoj tako da se ne zna kada će biti sahrana zbog papira. Inače, roditelji imaju još jednog sina starog deset godina – kaže teča stradalog dečaka.

Porodica stradalog mališana ne može da dođe sebi zbog tragedije koja se desila. Roditelji stradalog dečaka su na lekovima od bola koji ih je zadesio.

Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti nesreće.

Izvor: Nova

Uznemirujući snimak iz Beograda: Motociklista u punoj brzini naleće na automobil i preleće kolovoz (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

184 Shares
184 Shares
Share via
Copy link