novi-sad-ruzne-ulice-ns
Foto: Jovana Rakić©
Lifestyle Magazin Vesti Novi Sad

Pogađajte koje ulice su najružnije u Novom Sadu

Kažu o ukusima ne treba raspravljati. Mi smo hteli da pokrenemo raspravu o tome koje ulice u Novom Sadu glase za najružnije.

Pitali smo mame Novosađanke koje ulice su po njihovom mišljenju najružnije s obzirom na to da one najčešće šetaju decu gradom. Neki od kriterijuma koje smo im ponudili su kvalitet rasvete, asvaltiranost, urbanizam, postojanost igrališta. Mame su izglasale i proglasile sledećih top 5 ulica kao najružnije.

Kisačka

kisacka-ulica-novi-sad
Foto: Jovana Rakić ©

– Kisačka i Temerinska su mi grozne i nikad ne idem tuda osim, ako moram autom negde da stignem – kaže Novosađanka Branislava. I drugi sugrađani su se složili sa komentarom i dodali da u ovim ulicama nema, kako kažu, poštene staze za pešake, nikakvog zelenila, ali i da urbanistički nisu uređene.

Više o najlepšim ulicama 

Temerinska

temerinska-ulica-novi-sad
Foto: Jovana Rakić ©

Partizanska

Iz sličnih razloga se na ovom spisku našla i Partizanska ulica.

partizanska-novi-sad
Foto: Jovana Rakić ©

Somborski bulevar

Na ovom spisku se našao i jedan bulevar, iako on nije ulica i u njemu postoji nekoliko problema na koje su nam ukazali naši sugrađani.

– Meni je Somborski bulevar tako monoton i ružan, jer leti ne možeš da dišeš, a zimi šiba na sve strane – navela je jedna mama Novosađanka i dodala da trotoari u njemu jesu dobri za šetnju, ali ima malo zelenila i previše novoizgrađenih zgrada.

somborski-bulevar-novi-sad
Foto: Jovana Rakić ©

Pap Pavla

Iako je mnogima ova ulica omiljena prečica, postoje Novosađani koji smatraju da je malo funkcionalna i estetski neprihvatljiva.

pap-pavla-novi-sad
Foto: Jovana Rakić ©

Postoji još nekoliko ulica kojima fali rasveta, igralište, staza za šetnju, ali se nadamo da u budućnosti neće biti potrebe da pravimo ovakvu listu najružnijih ulica u Novom Sadu i da će ti problemi biti rešeni.

Pogledajte koje su najružnije zgrade u Novom Sadu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

vip-rip.сс site-rip.info pornrips.cc