Horoskop

Nakon skoro 200 godina Pluton ulazi u Vodoliju i iz temelja će uzdrmati život ova 4 znaka

devojka-sesir-naocare

Dolazi i taj dugoočekivani datum kada Pluton, planeta najdubljih transformacija i velikih svetskih promena ulazi u znak Vodolije. 23. marta Pluton iz znaka Jarca prelazi u znak Vodolije Gde će se zadržati narednih desetak i više godina.

On će se vratiti u znak Jarca 11. juna ove godine gde će biti do 20 januara 2024. Ponovo će ući u znak Jarca 1.septembra 2024. godine do 19. novembra 2024.

Ostaće u znaku Vodolije do 2043 gde će moći u te dve decenije da odradi ono što je potrebno u stilu Vodolije, buntovno, drugačije, oslobađajuće, piše Naj Žena.

Ova planeta je najsporija planeta u Zodijaku i vlada Škorpijama. Ukazuje na transformisanje koje svaki pojedinac oseća veoma duboko jer se ne radi o ličnim i voljnim promenama, to je onaj deo života gde moramo da prihvatimo sve ono što dolazi neminovno.

Na globalnom nivou ovo je promena u svesti pojedinca koja će se sagledavati u prihvatanju novina koje ne možemo da menjamo. Promene su velike u pravcu prihvatanja sebe i svog postojanja u ovom svetu.

Promene Plutona utiču na naš život duboko i snažno. Ovo su promene ekstremnog karaktera, koje neće moći svako da podnese tako lako i jednostavno.

U prvom delu uticaja Plutona u Vodoliji najvise ce promene osećati Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije koji su rodjeni u prvoj dekadi znaka.

To će se odraziti na njihove emotivne i poslovne aspekte jer će biti prinudjeni da menjaju način posmatranja i sagledavanja svog životnog puta.

Ovo su 3 najbolje astro kombinacije, njihova ljubav pobeđuje sve prepreke

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
448 Shares
448 Shares
Share via
Copy link