Horoskop Ljubavni horoskop

Ovo su 3 najbolje astro kombinacije, njihova ljubav pobeđuje sve prepreke

ljubavni par

Postoje određeni horoskospki znakovi čija ljubav je osuđena na propast. Međutim, ima i onih koji uspevaju da zajedničkim snagama prebrode sve prepreke i ostanu jedno uz drugo. I to najčešće do kraja života.

Ovo su najbolje astro kombinacije.

Ovnovi i Vage

Iako na prvi pogled deluje da Ovnovi i Vage nemaju ništa zajedničko i da se vode potpuno različitim vrednostima, njihove veze mogu da budu vrlo uspešne. Upravo su vaše razlike vaš najjači adut.

I Ovnovi Vage poseduju tvrdoglavost i mogu da se raspravljaju o nečemu do mile volje ali, istovremeno krasi ih neodoljiv šarm, piše Alo.

Kada se im se pogledi susretnu jako im je teško da odole jedno drugom. Postoji uzbuđenje kada rizikujemo i kada se ludo zabavljamo, a kombinacija vatrenog i vazdušnog znaka to uzbuđenje dodatno pojačava.

Ovnovi, vi možete pomoći Vagama da se češće opuste bez osećaja krivice, a Vage, vi možete podstaći Ovnove da razviju razumnija očekivanja od života.

Bikovi i Škorpije

Oba znaka su neverovatno strastvena i senzualna što ima posebne čari kada je u pitanju intimnost. I Bikovi i Škorpije imaju izražen osećaj i potrebu za uspehom i uvek im se pomalo čini da ovaj drugi znak sa lakoćom postiže svoje ciljeve.

Bikovi znaju kako da prebrode i najveće oluje bez odustajanja, dok Škorpije znaju koliko je odlučnosti potrebno za uspeh.

Jedno u drugome pronalaze ono što njima samima nedostaje. Ako se u nekoj prostoriji zateknete sa parom – Bik Škorpija, bidote sigurni da će biti najprivlačniji par.

Bikovi su direktniji dok su Škorpije intuitivnije, oba znaka su izrazito lojalna u svojim odnosima i za partnera će ići do kraja sveta ako treba.

Blizanci i Strelčevi

Oba znaka imaju potpuno različite ličnosti koje pokazuju, a koje uvek zavise od trenutnog raspoloženja. I baš zbog toga između njih postoji prećutno razumevanje.

Odlično je kada pored sebe imate osobu koja razume kako u jednom trenutku možete da budete super raspoloženi i druželjubivi dok ste već u sledećem povučeni i ćutljivi.

Ova dva znaka zodijaka imaju uvek odličan potencijal da kreiraju čvrsta prijateljstva što je osnova snažne veze.

Stilovi komunikacije se razlikuju – Blizanci vole da prećute i upakuju u oblande dok Strelčevi vole da sve isteraju na čistac ali budući da je u osnovi snažno prijateljstvo osećaj bliskosti uvek ostaje.

Sa njima je drama zagarantovana: 5 astro parova koji imaju najkomplikovanije veze

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
90 Shares
Share via
Copy link