Lifestyle Svet

Odbojkašica izbačena iz tima zbog bujnog poprsja, danas radi kao model i slika se za Playboy

Kajla, odbojkasica
Foto: Printskrin/Instagram

Američka odbojkašica Kajla Simons je izbačena iz odbojkaškog tima zbog slika koje je objavljivala sa plaže. To što Kajla ima bujno poprsje pa su njene fotografije delovale provokativnije od onih koje bi pravile sportistkinje bez mnogo ženskih atributa, bilo je dovoljno da se njena sportska karijera zauvek završi.

A mi se pitamo da li je to uopšte fer?

Podsetimo, Kajla se uspešno takmičila za Univerzitet Maršal u NCAA ligi, najjačoj studentskoj ligi u SAD.  I tada je bila  odbojkašica sa možda i najvećim grudima koje je često isticala u prvi plan kada su u pitanju fotografije.

Upravo to joj je zamerila uprava koledža, što je Kajla sama priznala u jednom intervjuu za “Njujork Post.”

-Insistirali su da su fotografije koje objavljujem neprikladne. Zahtevali su da izbrišem svoj nalog na društvenim mrežama , – rekla je Kajla i priznala da nije želela to da učini:
-To na koledžu me je naučio nekim vrednim lekcijama. Oduzeto mi je pravo da se bavim omiljenim sportom. Tada sam shvatila da ne treba dozvoliti da drugi ljudi utiču na to kako treba da se osećaš.

Odluka da ne obriše nalog i fotografije rezultirala je tome da je kajla postala uspešan bikini model i da ima oko 800.000 pratilaca.
– Nisam baš težila da budem bikini model. Kada sam bila malo mlađa, volela sam da idem na plažu i fotkam se – poručila je devojka koja je i kao navijačica osvojila tri nacionalna prvenstva.

Izvor: Telegraf

Top lista najvećih grudi na svetu: Amerikanke prve, Srpkinje baš i ne mogu da se ‘prse’

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
52 Shares
Share via
Copy link