Film Magazin

Žarila je i palila, danas je ismevaju zbog kilaže: Brosnan ih jednom rečenicom ućutkao i očitao lekciju prave ljubavi

pirs-brosnan

Glumac Pirs Brosnan živi životom potpuno suprotnim od svog najpoznatijeg lika. Popularni Džejms Bond uživa u ljubavi i skladnom braku već 17 godina sa novinarkom Kili Kej Šmit, koju su mediji ozbiljno „uzeli na zub“.

Često se piše o njoj kao „najvećoj srećnici“ jer je upecala takvog muškarca. Doduše, Kili nije izgledala kao sada na početku braka. Vatrena brineta uspela je da osvoji čuvenog Bonda očas posla, iako danas muku muči sa kilogramima. Čak je svojevremeno proglašena za najdeblju ženu Holivuda.

Nije tajna da poslednjih meseci pokušava da smrša, ali joj ne ide. Njen dragi ne mari za to. On je jedan od retkih koga zaista nije briga što pored sebe nema Barbiku. A kada su ga pitali za njen višak kilograma, izjavio je da je podržava u nameri da smrša, ali da mu to uopšte ne smeta.

pirs brosnan supruga
Foto: Profimedia/editorial images

– Ona je jedna u milion. Tako sam srećan što sam je našao. Bolju nisam mogao da nađem – rekao je Pirs za svoju suprugu.

Međutim, vremenom Kili je dobila kilograme viška, što su kritičari na društvenim mrežama odmah počeli da ističu u prvi plan; zameraju joj zašto je dozvoilila toliko da se opusti.

U postu jedan korisnik „Fejsbuka“ napisao kako Kili izgleda drugačije u poređenju sa onim kada su se venčali 2001. godine. Na jednoj fotografiji par pozira na plaži kada su bili mladi, još pre 30 godina, dok je druga slika napravljena nedavno i prirodno je da izgledaju drugačije.

Irski glumac uzvratio je okrutnim komentatorima koji su kritikovali figuru njegove supruge u postu koji je postao viralan.

– Prijatelji su joj ponudili operaciju da smanji težinu, ali ja volim svaku oblinu na njenom telu. Ona je najlepša žena u mojim očima i zato što vodi računa o našoj deci – napisao je glumac.

Pirs Brosnan i Kili upoznali su se 1994. a venčali su se sedam godina kasnije. Imaju sinove Parisa i Dilana.

Izvor: Still Kurir

Ljubomorne scene Radmile Savićević još se prepredaju, ceo život volela je svog Božu

Čitajte Luftiku na Google vestima

52 Shares
Share via
Copy link