Magazin

Pionirka „OnlyFans“ platforme sanjala milione, a mobilni je oterao u invalidska kolica (VIDEO)

0_I-dont-use-deodorant-because-I-love-the-smell-of-sweat-reveals-British-OnlyFans-model-during-UK
Foto: Jam Press/@fenellascorner

Imala je velike snove o raskošnom životu i bogatstvu koje bi stekla sopstvenim radom, ali na tom putu isprečilo joj se narušeno zdravlje.

Fenela Foks (29) poznata je kao model na OnlyFans platformi, gde izbacuje provokativan sadržaj. Fenela je po 14 sati koristila mobilni telefon, plasirajući nove sadržaje i komunicirajući sa fanovima, dok joj je nakon toga, zdravlje značajno urušeno.

Bujne obline i zanosno telo, pomoglo joj je da postane veoma uspešna u svom poslu i prikupi veliki broj poštovalaca sadržaja koji plasira, dok je bila na putu da na taj način ostvari zaradu od milion dolara. Takođe, Fenela je jedna od onih žena koje ne depiliraju dlačice ispod pazuha.

@fenellascorner Replying to @«🫡Paخtoon🇦🇫» ♬ original sound – fenella fox

Takođe, ona je jedna od prvih korisnica OnlyFans platforme što joj je omogućilo da napravi zavidnu karijeru. Međutim, uspeh u poslu pao je u vodu onog trenutka kad je završila u invalidskim kolicima.

Najviše posla Fenela je imala tokom pandemije, dok je svima bio fokus na društvenim mrežama. Konstantna upotreba telefona dovela je do toga da ima vrtoglavice i snažne glavobolje, te zbog toga mesecima nije mogla normalno da hoda.

@fenellascorner someone requested i eat a really cheesy pizza so did 😚 #pizzafreakz ♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

– Moje vrtoglavice su bile toliko snažne i učestale da sam morala da uzimam beta-blokatore jer sam zbog stresa imala i probleme sa srcem. Mislila sam da ću umreti! Bilo je to najstrašnije iskustvo u mom životu – rekla je Fenela za Dejli Star.

@fenellascornerdance break♬ Guud Gurls – Breaking Beattz & Kzn

Fenela je imala naloge na svim društvenim mrežama, a pre nego što je smanjila vreme koje provodi na internetu, suočila se sa mnogim zdravstvenim probemima kao što su bolovi u vratu i nogama.

– Nisam mogla da hodam. Posetila sam nekoliko lekara u Portugalu i oni su mi prepisali brojne lekove. Više ne znam ni koje sam sve kupila, ni koliko specijalista me je pregledalo. Kada sam se vratila u Britaniju, bila su mi potrebna invalidska kolica na aerodromu jer nisam mogla ni da stojim, ni da hodam samostalno. Vrtoglavice su bile konstantne. Pomagala sam se i štakama radi oslonca. Bilo je to izuzetno zastrašujuće vreme za mene. Morala sam da se preselim kod roditelja jer nisam mogla sama da brinem o sebi. Majka mi je pomagala pri tuširanju ili oblačenju – ispričala je Fenela.

@fenellascornersurprise♬ HARLEY FVCKING QUINN – Sarah De Warren & Biometrix & Marcus McCoan

Nakon brojnih istraživanja, uspostavljena joj je dijagnoza „sajber bolest kretanja“. Tada je shvatila da hitno mora da promeni stil života, te da nađe rešenje za obavljanje posla koji joj je donosio ogromne prihode. Odlučila je da angažuje tim ljudi koji su obavljali određene poslove umesto nje.

Izvor: Stil Kurir

Starleta napala Milicu Dabović zbog OnlyFans-a: „Ja sam profesionalka, ti kvariš sadržaj“

Reklama
40 Shares
Share via
Copy link