Magazin

Pink najavio okršaj sa demonstrantima i savetuje čime se naoružati

lila revolucija

Za vikend pred nama najavljena je nova blokada puteva, a režim preko svojih medija već najavljuje obračun sa demonstrantima.

Naime, televizija Pink, kao i tabloid Kurir, objavili su navodnu najavu navodnog udruženja „Lila revolucija“, koju vam u celosti prenosimo:

Povodom najave inicijative „Kreni-pokreni“ da će u subotu blokirati auto-puteve širom Srbije tokom protesta, redakciji Pinka stigla je najava udruženja „Lila revolucija“ da će farbom obeležavati sva kola koja budu učestvovala u blokadi.

– Udruženje građanki “Lila revolucija” poziva građane i građanke koji se protive nasilju manjine nad većinom, da u subotu 4.decembra “naoružani” kanticama ljubičaste farbe dođu i obeleže sve automobile koji pokušaju da blokiraju saobraćaj. Članice udruženja pozivaju na ovaj način građane da na nenasilan način građanima Srbije pokažu one koji im ugrožavaju osnovna ljudska prava! – navodi se u dopisu ovog udruženja.

Dakle, režimski mediji svesno idu na pravljenje novih sukoba uz nadu da će ovim pinom uplašiti deo naroda da ne protestuje ovaj vikend.

Vučić u subotu planira da šeta Srbijom, a Ćuta ga zove na Gazelu

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

212 Shares
212 Shares
Share via
Copy link