Magazin

Bivši fudbaler Petar Puača na stubu srama, lažirao pola karijere, klubovi ga razotkrili

petar-puaca

Bivši fudbaler Crvene zvezde Petar Puača se nalazi u prilično neprijatnoj situaciji, pošto je Fake News tragač otkrio da je govorio neistinu o svojoj karijeri.

U čestim medijskim nastupima je apostrofirao kako je nastupao za Nicu, Osasunu, Peskaru i Đenovu, ali se ispostavilo da je istina prilično drugačija.

Kako je otkriveno, pomenuti klubovi su demantovali da je Puača bio njihov član.

Naime, Nica, Osasuna, Peskara i Đenova su potvrdili da bivši igrač Crvene zvezde nikada nije igrao za njihove timove, uprkos Puačinoj priči da je bio deo ovih timova.

Takođe, navodio je više puta kako je bio najskuplji igrač u istoriji švedskog kluba Helsingborg, što se isto ispostavilo kao neistina.

Iz Švedske su odgovorili da on ni u trenutku prelaska nije bio najskuplje plaćeni igrač kluba, dok u Kremonezeu naglašavaju da je tamo proveo samo jednu sezonu i odigrao osam utakmica, iako sam Puača ističe da je legenda kluba.

Ponosan na crveni karton kojeg nije bilo

Osim uspeha iz Italiji, Puača izdvaja i da je ponosan na crveni karton koji je dobio u 37. minutu pošto je, bez lopte, udario igrača albanske nacionalnosti iz FK Leće koji ga je navodno provocirao.

 

– Ja sam ponosan na taj crveni karton! Ja mrzim Albance, ja mrzim Šiptare! – ispričao je egzaltirano na Pinku, u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić.

U fudbalskim bazama ne postoji podatak da je Puača bio akter ove utakmice, a iz FK Kremoneze potvrđuju da za vreme mandata u njihovom klubu Puača nikada nije dobio crveni karton.

Mladi fudbaler (20) iz Čačka preminuo posle duge i teške borbe

oznake

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

276 Shares
276 Shares
Share via
Copy link