Magazin

“Nisam mogao da podnesem pobačaj”: Petar Božović o braku i razvodu od lepe Ruskinje

petar-bozovic

Petar Božović jedan je od najcenjenijih glumaca na našim prostorima, a dramskog umetnika publika pamti po ulogama u ostvarenjima “Lepota poroka”, “Moj rođak sa sela”, “Braća po materi”, “Složna braća”, “Nož”, “Čekaj me, ja sigurno neću doći” i brojnim drugim.

Petar Božović poznat je po britkom jeziku, te se nikada nije suzdržavao da o brojnim osetljivim temama govori otvoreno i iskreno.

U jednom od takvih intervjua, slavni glumac je između ostalog otkrio zašto se razveo od supruge, glumice Marine Koljubajeve, koja je preminula 2004. godine.

– Razveo sam se, jer nisam mogao da podnesem pobačaje. Ja sam hteo porodicu i decu – rekao je glumac svojevremeno.

Par godina nakon njene smrti detaljnije je govorio o bivšoj supruzi i njihovom odnosu.

– Ona je, nažalost, umrla pre tri godine. Bila je glumica i karijeru je otpočela u seriji ‘Neven’, koja se nedavno reprizirala, a pošto je bila trudna, u drugom delu zamenila ju je Neda Arnerić. Bila je mnogo lepa, putena, Ruskinja Marina Koljubajeva. Različito smo gledali na porodicu, ona je pobacila naše drugo dete uz moje protivljenje. Smatrao sam da brak i ne postoji ako nema dece jer u tom slučaju možemo ceo život i da se zabavljamo – rekao je svojevremeno glumac za magazin Story, prenosi „Blic„.

Petar Božović: “Glišićeva poruka glumcima debelo smrdi na fašizam”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link