Venčanja

Pet stvari koje nikako ne smete nositi na venčanju

Predstavljamo vam modna pravila kojih se treba pridržavati ukoliko idete na venčanje.

Kada se vaša majka udavala moda je bila takva da se moralo kombinovati i uskladiti boja cipela i torbe, dok danas modni stručnjaci daju drugačije modne savete, jer je moda postala oblik samoizražavanja.

sajam-vencanja-novi-sad

Ovo su 5 stvari koje nikako ne smete nositi na venčanju.

Belo – nikako ne

Niste došli na white party i ne udajete se vi, već vaša prijateljica, kuma, sestra ili koleginica. Nećete ostaviti nikakav utisak, jer je vrlo verovatno da će neko drugi imati lepšu belu haljinu, odnosno venčanicu. Zašto birati odsustvo boja kada se možete igrati veselim koloritom.

Crno – izbegavaj

Dobro je poznato da sa crnom u većini slučajeva izbegavate modne promašaje, ali ona nije dobar izbor za venčanje. Malu crnu haljinu ostavite kod kuće, a ako baš ne možete bez nje razbijte monotoniju jarkim bojama nakita.

torbe-moda-torba
pixabay.com

Kratko i provokativno – o, ne

Jeste da je slavlje u pitanju, ali ako će na venčanju biti i gosti u poznim godinama vi ćete se neprijatno osećati u nečemu što više otkriva nego pokriva. Drugi problem može biti ukoliko volite da igrate i da se veselite, jer vam baš to kratko i provokativno možete uskratiti zabavu dok budete razmišljali o tome da li je sve na svom mestu.

Džins – ma kako da ne

Modni stručnjaci savetuju da džins nije za ovakve vrste proslava. Džins, ukoliko želite da budete u skladu sa modnim pravilima, treba svakako da izbegavate, a naročito kada su u pitanju svečanosti kao što je venčanje.

udaja-bidermajer-ljubav
Pixabay.com

Haljina za klub – nemoj molim te

Previše šljokica i neukusnog sjaja nije najsrećniji izbor za ovu priliku. Ne idete na proslavu dočeka nove godine ili u noćni klub, već na svečanost. Ukoliko ipak obučete ovako nešto bar će svi prisutni imati šta da komentarišu kada budu gledali fotografije i snimke sa venčanja, pa čak i nekoliko godina posle.

I navažniji savet je da budete svoji i da ne pokušavate da budete lepši od mlade.

Više o najlepšim pesmama za venčanje

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

18 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap