Magazin

Penzionere iz Grocke kao ovce odveli da tapšu Vučiću u Busijama

busije-skup-oluja-autobusi

Penzioneri iz Grocke juče su trebali da otputuju u banju Vrdnik na izlet, ali tokom puta organizator je promenio destinaciju i autobus preusmerio u Busije. U Busijama je sinoć govorio Vučić povodom obeležavanja Oluje i trebala mu je podrška tapšača.

Prema onome što su čuli u udruženjima penzionera, predviđeno je da svrate na ručak, a onda produže put u banju Vrdnik. Međutim, penzioneri su s ručka odvezeni u Busije, a to im je saopšteno, prema njihovim rečima, tek kada su stigli.

Prema informacijama Žig infa, više autobusa sa penzionerima krenuli su juče ujutro na put ka Vrdniku. Usput su svratili, prema planu, do restorana na ručak da bi se zatim skrenulo sa predviđene rute, a autobusi stigli u Busije gde će Vučić održati govor.

Kako kažu penzioneri, koji su bili u ovim autobusu, njima nije saopšteno da će se ići u Busije već u banju Vrdnik. Lokalna odbornica SNS-a, Maja Babić iz Dražnja, preusmerila je autobus ka Busijama bez dogovora sa putnicima.

– Prosto neverovatno je šta nam rade. Kao ovce nas pakuju u autobus i bez ikakve saglasnosti su nas odvezli u Busije. Umesto u banju, sada moramo da slušamo Vučića. Diktatura na nivou! Ima nas koji se bunimo, a ako ništa drugo, snaći ćemo se za prevoz odavde. Nečuveno – kaže jedna od „putnica“ za Žig info.

Centralni skup povodom 26. godišnjice progona i stradanja Srba u “Oluji” održan je sinoć u naselju Busije kod Beograda, u kojem uglavnom žive izbeglice iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a kako su preneli tabloidu, Vučić je na skupu govorio pred oko 15.000 ljudi.

Ponovo je 5. avgust i opet je Balkan podeljen na pola, Srebrenica je prerasla u Oluju. Ako se zaboravi – desiće se opet

990 Shares
990 Shares
Share via
Copy link