Magazin Srbija

Mile vratio Vučiću 5.000 dinara: Prestani me ponižavati! Vrati oteto! (FOTO)

Instruktor letenja u penziji, Mile Delić, vratio je nedavnu pomoć države penzionerima i predsedniku Vučiću poslao uplatnicu na 5.000 dinara. “Prestani me ponižavati! Vrati oteto!”, napisao je Mile na uplatnici adresiranoj na Andrićev venac,

Deliću ovo nije prvi put da pomoć države vraća, jer je uplatnicu od 5.000 dinara pre četiri godine takođe poslao lično Vučiću koji je tada bio premijer, podseća portal Direktno.

Sitna pomoć države po principu, uzeti mnogo pa pomagati sa sitnišom, izgleda je ostala ekonomska politika predsednika Vučića. Stoga je Delić ovu novčanu pomoć vratio na isti način kao i pre četiri godine.

– Povredilo me mnogo ovo što on meni šalje 5.000 dinara, a uzeo je od mene 307.645,00 dinara. Pa neću… napisao sam mu, neću milostinju, daj mi moju penziiju – rekao je svojevremeno Delić.

Tada je jednokratnu pomoć u iznosu od 5.000 dinara koja je isplaćena penzionerima, vratio uz poruku „Milostinju ne želim, oteli ste mi 307.645 dinara“.

Danas je Vučiću kratko i jasno poručio “Prestani me ponižavati! Vrati oteto!” i uplatnicu sa 5.000 koje je dobio od države poslao na Andrićev venac.

Inače, pedsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je nedavno da će svim penzionerima do 19. decembra, pred slavu Sveti Nikola, biti isplaćena pomoć od po 5.000 dinara.

– Pomoć će dobiti 1,72 miliona penzionera. Ta pomoć će dobro doći onima koji imaju manje penzije – rekao je on.

Pismo penzionisanog ratnog pilota: 10 razloga zašto sam žestoko protiv Vučića

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

221 Shares
221 Shares
Share via
Copy link