Beograd Vesti

Jedan penzioner je toliko zavoleo Vučića da je odlučio da mu pokloni 2 stana u Beogradu

prevara
Printscreen / Collage

Još jedna neverovatna priča dolazi nam iz prestonice. Policija je uhapsila čoveka koji se lažno predstavljao tri godine u toku kojih je obmanuo 71-ogodišneg muškarca da mu prepiše dva stana za potrebe predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

J.S. (46) je osumnjičen da je od septembra 2018. godine uveravao oštećenog da je zaposlen pri Vojsci Srbije i od njega je zahtevao da mu za navodne potrebe predsednika Vučića i članove njegove porodice ustupi na korišćenje dva stana i tri parking mesta u Beogradu, kao i da mu kasnije iste stanove pokloni.

Mediji navode da je osumnjičeni zauzvrat oštećenom obećao specijalne usluge u  vidu obezbeđenja. Prevareni penzioner je potom ugovorom o poklonu preneo vlasništvo osumnjičenom J.S. nad nekretninama, koji je kasnije prodao jedan od stanova.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, prenosi Beta.

Neko je izgleda sasvim dobro prostudirao Vučićeve metode manipulacije i prevare, pa je odlučio da ne otima penzije, već direktno nekretnine od naivnih penzionera.

Varala ljude u Novom Sadu, iznajmljivala isti stan nekoliko puta, a novac uzimala unapred

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

118 Shares
118 Shares
Share via
Copy link