Horoskop

Ruski astrolog Pavel Globa upozorava ova 4 znaka na oprez do kraja septembra 2023, puna toga im visi o koncu

pavel-globa-2
Foto: Аргументы недели Крым / youtube

Čuveni astrolog Pavel Globa otkrio je koji horoskopski znakovi treba više da se pripaze u drugoj polovini septembra. Prema njegovim rečima, važno je tokom ovog meseca održati ravnotežu između ličnog života i posla, inače možete izgubiti jedno ili drugo.

Ovi znakovi treba da se čuvaju više nego ostali.

Ovan

Početkom septembra, predstavnici ovog znaka mogu se suočiti sa teškim vremenima. Međutim, Ovan će moći da se nosi sa poteškoćama uz pomoć harizme svojstvene ljudima rođenim pod ovim znakom.

Lav

U prvom mesecu jeseni, ljudi rođeni u ovom sazvežđu mogu očekivati rešenje svakodnevnih pitanja (na primer, uređenje enterijera ili renoviranje). Ovo nije uvek lako, ali moguće poteškoće će koristiti predstavnicima ovog znaka i ojačaće odnos sa svojom srodnom dušom.

Devica

Postoji mogućnost da vas u septembru sustignu depresija, melanholija… Da biste izbegli takvu situaciju, morate svu pažnju usmeriti na posao. Ovo će pomoći da se brže reše trenutni problemi.

Vaga

Prvi mesec jeseni predstavnicima ovog znaka će predstaviti težak izbor. Biće primorani da odluče kome će posvetiti više vremena – rodbini ili prijateljima. Istovremeno, važno je ne donositi ishitrene odluke i pravilno postavljati prioritete.

Ruski astrolog Pavel Globa otkrio koji znak će imati ubedljivo najviše sreće u septembru 2023.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

89 Shares
Share via
Copy link